PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
80-90 hp arası hangi traktörü tavsiye edersiniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="keycom" data-source="post: 467139" data-attributes="member: 29554"><p><strong>Ynt: 80-90 hp arası hangi traktörü tavsiye edersiniz?</strong></p><p></p><p>arkadaşlar teşekkür ederim, ben biraz araştırdım da, deutz motorlu masseylerde kalite düşük ve yakıt faktörü yüksek, john deere 5000 serisi traktörlerde arıza ve yakıt sorunu var, nh td85d üzerinde duruyorum ama, 3.200 saatte baktım bitane resmen kabin içi dökülmüş, viteslerde boşluklar oluşmuş. Amcamda 80-66 var 4x4 91 den beri yükleniyo motora ne arıza yaptırabildi ne de yakıt yaktırabildi, tepe tepe kullanıyo halen daha. Ben istiyorum ki bu sınıfta olsun fiat olsun orjinal kabinli ve 85-90 hp olsun. erkunt-başak çbuk dağılır gibi geliyor bana, şimdi alınca 10 sene sonra ne durumda olacak o da önemli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keycom, post: 467139, member: 29554"] [b]Ynt: 80-90 hp arası hangi traktörü tavsiye edersiniz?[/b] arkadaşlar teşekkür ederim, ben biraz araştırdım da, deutz motorlu masseylerde kalite düşük ve yakıt faktörü yüksek, john deere 5000 serisi traktörlerde arıza ve yakıt sorunu var, nh td85d üzerinde duruyorum ama, 3.200 saatte baktım bitane resmen kabin içi dökülmüş, viteslerde boşluklar oluşmuş. Amcamda 80-66 var 4x4 91 den beri yükleniyo motora ne arıza yaptırabildi ne de yakıt yaktırabildi, tepe tepe kullanıyo halen daha. Ben istiyorum ki bu sınıfta olsun fiat olsun orjinal kabinli ve 85-90 hp olsun. erkunt-başak çbuk dağılır gibi geliyor bana, şimdi alınca 10 sene sonra ne durumda olacak o da önemli [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
80-90 hp arası hangi traktörü tavsiye edersiniz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt