PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
80 bine 2015 Tumosan Maxima 9115 Alınır mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafa3346" data-source="post: 1053164" data-attributes="member: 74935"><p>Ayrıntılı açıklamanız için gerçekten teşekkürler. Sormak istediğim sorular. Direksiyon ve debriyaj sertliği nasıl. Motor kalkışta titreşimli mi çünkü tümosanlarda motor titreşiminin düşük devirlerde fazla olduğundan bahsedilmiş. Traktörün sesi kabin içindeki sesi tatlı bir sesmi yoksa yorucu ses mi. Özellike Haşmet 110 lukların kabine yansıyan şanzıman sesi çok tatlı ve bu benim hoşuma gidiyor. Önemli bir diğer konuda fren performansı 5800 kg ı düşündüğünüzde nasıl yokuşlardan inerken basınca kilitlenen türdenmi yoksa tekerler kızaklayıp tutmayan türdenmi. Traktörde zıplama oluyormu daha önce tanıdığın Kıymet 90E sine binmiştim şase kısa olduğu için çok zıplama yapıyordu traktör. Birde şöfor koltuğunun solundaki ileri geri vitesi bizim bildiğimiz shuttle yani levye gibi bir sistemmi yoksa farklı bir işlevi mi var? Sorularım bu kadar.</p><p></p><p>Merak ettiğim diğer hususta malum sitedeki 2. el olarak 2014 400 500 saatte oldukça 9115 maxima var bunun sebebini merak ediyorum neden bukadar kişi satmak istiyorum düşünmeden edemiyorum. Çekişinden yana şüphem yok tümosan motor konusunda kesinlikle hakkını veriyor fakat sürüş kolaylığı yumuşaklık gibi konularda şüphelerim var. Bu sebeptenmi alan satmak istiyor yoksa farklı bir mevzu mu var merak ediyorum. Bu konuda görüşü olanların cevaplarını da bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafa3346, post: 1053164, member: 74935"] Ayrıntılı açıklamanız için gerçekten teşekkürler. Sormak istediğim sorular. Direksiyon ve debriyaj sertliği nasıl. Motor kalkışta titreşimli mi çünkü tümosanlarda motor titreşiminin düşük devirlerde fazla olduğundan bahsedilmiş. Traktörün sesi kabin içindeki sesi tatlı bir sesmi yoksa yorucu ses mi. Özellike Haşmet 110 lukların kabine yansıyan şanzıman sesi çok tatlı ve bu benim hoşuma gidiyor. Önemli bir diğer konuda fren performansı 5800 kg ı düşündüğünüzde nasıl yokuşlardan inerken basınca kilitlenen türdenmi yoksa tekerler kızaklayıp tutmayan türdenmi. Traktörde zıplama oluyormu daha önce tanıdığın Kıymet 90E sine binmiştim şase kısa olduğu için çok zıplama yapıyordu traktör. Birde şöfor koltuğunun solundaki ileri geri vitesi bizim bildiğimiz shuttle yani levye gibi bir sistemmi yoksa farklı bir işlevi mi var? Sorularım bu kadar. Merak ettiğim diğer hususta malum sitedeki 2. el olarak 2014 400 500 saatte oldukça 9115 maxima var bunun sebebini merak ediyorum neden bukadar kişi satmak istiyorum düşünmeden edemiyorum. Çekişinden yana şüphem yok tümosan motor konusunda kesinlikle hakkını veriyor fakat sürüş kolaylığı yumuşaklık gibi konularda şüphelerim var. Bu sebeptenmi alan satmak istiyor yoksa farklı bir mevzu mu var merak ediyorum. Bu konuda görüşü olanların cevaplarını da bekliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
80 bine 2015 Tumosan Maxima 9115 Alınır mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt