PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8073 biloktaki kapak neişe yarar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cezama2007" data-source="post: 147158" data-attributes="member: 4621"><p><strong>Ynt: 8073 biloktaki kapak neişe yarar</strong></p><p></p><p>motora hava filitresindeki yağı dewğiştiriceksen 8 buçuk litre motor yağı koyucaksın ama hava filitresindeki yağı değiştirmiyorsan 8 litre şanzuman ve difransiyel yağı aynıdır yani yağlar aynı yerden geçer burayada 90 numara 20 litre al şanzumanın yanındaki yanisol tarafta yağ seviye tapası var seviyeye kadar yağ doldurulacak ama almadan önce motor ustasına yağının eskiliğini baktır niye diyorsan şanzuman ve difransiyel yağı her zaman değiştirilmez.</p><p>direksiyona da tms40 yağ koyabilirsin motor yağı olmaz.</p><p>ismim serkan emrah yıldırım tanır beni yetkili servislik var ve başak traktörde çalışıyorum </p><p>o tapaları arkadaş açıklamış genellik le donma esnasın da tapa atar ve bilok zarar görmez.</p><p>antifirizin zararı olmaz yararı olur nerden su koyarsan koy bilok kireç yapar antifiriz kireç yapmayı önler </p><p>zararı tabiki vardı nedir</p><p>gömlek ve gömlek lastiklerine zarar verir ama istisnadır</p><p>yardımcı olduysam ne mutlu.başka soruların varsa sorabilirsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cezama2007, post: 147158, member: 4621"] [b]Ynt: 8073 biloktaki kapak neişe yarar[/b] motora hava filitresindeki yağı dewğiştiriceksen 8 buçuk litre motor yağı koyucaksın ama hava filitresindeki yağı değiştirmiyorsan 8 litre şanzuman ve difransiyel yağı aynıdır yani yağlar aynı yerden geçer burayada 90 numara 20 litre al şanzumanın yanındaki yanisol tarafta yağ seviye tapası var seviyeye kadar yağ doldurulacak ama almadan önce motor ustasına yağının eskiliğini baktır niye diyorsan şanzuman ve difransiyel yağı her zaman değiştirilmez. direksiyona da tms40 yağ koyabilirsin motor yağı olmaz. ismim serkan emrah yıldırım tanır beni yetkili servislik var ve başak traktörde çalışıyorum o tapaları arkadaş açıklamış genellik le donma esnasın da tapa atar ve bilok zarar görmez. antifirizin zararı olmaz yararı olur nerden su koyarsan koy bilok kireç yapar antifiriz kireç yapmayı önler zararı tabiki vardı nedir gömlek ve gömlek lastiklerine zarar verir ama istisnadır yardımcı olduysam ne mutlu.başka soruların varsa sorabilirsin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8073 biloktaki kapak neişe yarar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt