PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8073 steyr vs. 285 mf
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 178489" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: 8073 steyr vs. 285 mf</strong></p><p></p><p>akgün yeter be abicim tututurmuşsun bi nadas diye başlayacam nadasına ha!!!.kardeş önemli olan arka arkaya bağlama değil gel benmle aynı tarlaya 265 e tak bakalım 18 li 60 lık tas hirolikli kobrayı tam çapraz çekebiliyormu.arkadşım bende 2li 24 no pulluk var resimde var videoda var sen 265 e tak o pulluğu bnm motor kadar çeksin ben başka bişi demiom.sesinden korkarlar diyorsun.ne bu traktör 110-90 mıda sesinden korkacam.bak kardeş ben 110-90 da 398 4x4 fergusonda kullandım.265 285 tiryakiliği yapmayın.takviyesi fazla olan motor her zaman daha güçlüdür.arkası hafif olmayacak.ben fergusonları sewerim ama 2 yönden bi motorunu korur oda hafif olmasından birde gaz pedalı çok güzel o kadar.sen al motorunu ne yaparsan yap bnm motorum bna yetiyor kimsede burada (265 - 285) sahipleri sıktırıpta gelemior</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 178489, member: 919"] [b]Ynt: 8073 steyr vs. 285 mf[/b] akgün yeter be abicim tututurmuşsun bi nadas diye başlayacam nadasına ha!!!.kardeş önemli olan arka arkaya bağlama değil gel benmle aynı tarlaya 265 e tak bakalım 18 li 60 lık tas hirolikli kobrayı tam çapraz çekebiliyormu.arkadşım bende 2li 24 no pulluk var resimde var videoda var sen 265 e tak o pulluğu bnm motor kadar çeksin ben başka bişi demiom.sesinden korkarlar diyorsun.ne bu traktör 110-90 mıda sesinden korkacam.bak kardeş ben 110-90 da 398 4x4 fergusonda kullandım.265 285 tiryakiliği yapmayın.takviyesi fazla olan motor her zaman daha güçlüdür.arkası hafif olmayacak.ben fergusonları sewerim ama 2 yönden bi motorunu korur oda hafif olmasından birde gaz pedalı çok güzel o kadar.sen al motorunu ne yaparsan yap bnm motorum bna yetiyor kimsede burada (265 - 285) sahipleri sıktırıpta gelemior [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8073 steyr vs. 285 mf
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt