PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8073 steyr vs. 285 mf
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kemalettin24" data-source="post: 180658" data-attributes="member: 2722"><p><strong>Ynt: 8073 steyr vs. 285 mf</strong></p><p></p><p>ozkan723 bey lütfen biraz saygılı ol ben sana saygısız davran madım 8073 ile 480s8 in hidroligi bir olamaz dedim sana yalan sölüyosun diye birşeyde demedim 135 lik ile de tarla sürerken bazen taşa veya agaç köküne takılınca oda önünü kaldırıyor şimdi 135 ile 8073 birmi önü kalk tı diye bennedemiştim tarla sürerken pullugun ucu cekiye takıldı hidroligi kaldırınca küt die ses geldi baktımki pullugun ucu kırılmiş vede ceki demiri yamulmuştu hadi bullugun ucu kırılsında cekiyi nasıl yamulttun 480s8 ayın buşekilde olsa hidrolik kalk mazdı bırak kırması yamult mayı tarlasürerken köketakılınca hidroligi kaldırınca önü kalkması başka birşey benim dedegim başka bir şey kötü laf herzaman sahibine ait dir saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kemalettin24, post: 180658, member: 2722"] [b]Ynt: 8073 steyr vs. 285 mf[/b] ozkan723 bey lütfen biraz saygılı ol ben sana saygısız davran madım 8073 ile 480s8 in hidroligi bir olamaz dedim sana yalan sölüyosun diye birşeyde demedim 135 lik ile de tarla sürerken bazen taşa veya agaç köküne takılınca oda önünü kaldırıyor şimdi 135 ile 8073 birmi önü kalk tı diye bennedemiştim tarla sürerken pullugun ucu cekiye takıldı hidroligi kaldırınca küt die ses geldi baktımki pullugun ucu kırılmiş vede ceki demiri yamulmuştu hadi bullugun ucu kırılsında cekiyi nasıl yamulttun 480s8 ayın buşekilde olsa hidrolik kalk mazdı bırak kırması yamult mayı tarlasürerken köketakılınca hidroligi kaldırınca önü kalkması başka birşey benim dedegim başka bir şey kötü laf herzaman sahibine ait dir saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8073 steyr vs. 285 mf
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt