PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8073 steyr vs. 285 mf
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Boost26" data-source="post: 376305" data-attributes="member: 30745"><p><strong>Ynt: 8073 steyr vs. 285 mf</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>O lan var ya senin geçmişini geleceğini aklından alır ulan 19 yasındaymışsın bana laf mı yetiştiryosun sitede artislik mi yapıyosun bana lan lunlu bana bak bebe...</p><p>Ben alttan alıyorum yaşın ufak dıye yazmıyorum cevap vermıyorum sana kale alınmıyosun bu sitede seni zaten biliyormuş...Kaç tanesi mesaj gönderdi bırak hep böyle anca konuşur diye anlamaz yaptığı yorumları oku dediler bırak konuşsun dediler.Onları dinlemeye çalışıyorum</p><p>Senin dilini elini kolunu umimi yerlerine montalarım. Adam ol adabını takın sitedki bazıları yaşımı bilir ama sen yaşımı bilme.Cızırtı yapma bak burda başka konuları konuşuyoruz sen araya girip parazit yapma asabını bozma kimsenin uzaaaaa hadi kaybol... noo*-*-</p><p></p><p>Dqn 58 bi yorum daha yapma...! Seni uyarıyorum benden güzel şeyler duymassın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Boost26, post: 376305, member: 30745"] [b]Ynt: 8073 steyr vs. 285 mf[/b] O lan var ya senin geçmişini geleceğini aklından alır ulan 19 yasındaymışsın bana laf mı yetiştiryosun sitede artislik mi yapıyosun bana lan lunlu bana bak bebe... Ben alttan alıyorum yaşın ufak dıye yazmıyorum cevap vermıyorum sana kale alınmıyosun bu sitede seni zaten biliyormuş...Kaç tanesi mesaj gönderdi bırak hep böyle anca konuşur diye anlamaz yaptığı yorumları oku dediler bırak konuşsun dediler.Onları dinlemeye çalışıyorum Senin dilini elini kolunu umimi yerlerine montalarım. Adam ol adabını takın sitedki bazıları yaşımı bilir ama sen yaşımı bilme.Cızırtı yapma bak burda başka konuları konuşuyoruz sen araya girip parazit yapma asabını bozma kimsenin uzaaaaa hadi kaybol... noo*-*- Dqn 58 bi yorum daha yapma...! Seni uyarıyorum benden güzel şeyler duymassın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8073 steyr vs. 285 mf
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt