PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
8075 için çizel patlatma ayarı nasıl yapılır
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1359457" data-attributes="member: 25443"><p>Yan gergi kollari bosluk olmali</p><p>Ekipmani sağa sola sallayinca bir karışa yakin sallanmali boşlukta</p><p>Yan gergilerde boşluk olmazsa kasar hidroligi ne aşağıya salar ne yukarıya devamlı kasma yapar</p><p>Tumosan mf veya fiat traktöre göre farklı hidrolik çalışma sistemi vardır eğer tecrubeli degilseniz tecrubeli birinden yardim alin</p><p>Hidrolik kollarının altundaki milden hassasiyet yapar gresorlukler yağlı olmalı</p><p>Ağır ekipmani sever hafif ekipmani sevmez</p><p>Takviye 3 ile 9lu cizeli zorlansada çeker hidrolik duzgun ayarinda kullaniliyorsa</p><p>Ben iki adet tumo sahibiyim 90 lik tumoya 9 lu çizel koşuyoruz</p><p>Ilk once yan kaskilar iki adet delik vardır yan kaski pimlerinde biri sabit diğeri bosluk verir</p><p>Tarlada boşluklu olmalı ekipman 4 parmak bir karış sallanmali yoksa kasar çalışmaz boşuna mozot yakarsın eğer baska sorun yoksa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1359457, member: 25443"] Yan gergi kollari bosluk olmali Ekipmani sağa sola sallayinca bir karışa yakin sallanmali boşlukta Yan gergilerde boşluk olmazsa kasar hidroligi ne aşağıya salar ne yukarıya devamlı kasma yapar Tumosan mf veya fiat traktöre göre farklı hidrolik çalışma sistemi vardır eğer tecrubeli degilseniz tecrubeli birinden yardim alin Hidrolik kollarının altundaki milden hassasiyet yapar gresorlukler yağlı olmalı Ağır ekipmani sever hafif ekipmani sevmez Takviye 3 ile 9lu cizeli zorlansada çeker hidrolik duzgun ayarinda kullaniliyorsa Ben iki adet tumo sahibiyim 90 lik tumoya 9 lu çizel koşuyoruz Ilk once yan kaskilar iki adet delik vardır yan kaski pimlerinde biri sabit diğeri bosluk verir Tarlada boşluklu olmalı ekipman 4 parmak bir karış sallanmali yoksa kasar çalışmaz boşuna mozot yakarsın eğer baska sorun yoksa [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
8075 için çizel patlatma ayarı nasıl yapılır
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt