PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
8175&8075 DÖNERLİ PULLUK DENEMELERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 521915" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: 8175&8075 DÖNERLİ PULLUK DENEMELERİ</strong></p><p></p><p>Şahsen benım 285s orjınal kabın alplerın 5 14 no kalın malzeme pullugu cok rahat ındırıp kaldırıyor gecen yıl 250 dekar yer surdum bır sorun olmadı sadece cızı baslarında donerken bıraz esneme oluyordu bende bıraz yavas yavas donuyordum bu yılda konya yapımı özdöken marka 11 li vanvey aldım net agırlıgı 655 kilo ayrıca arkasınada 100 kiloluk tapan takıyorum yaklasık 400 dekar yere ıkıleme yaptım yıne bır sorun olmadı ama bu pullugu kaldırabılırmı bılmıyorum zaten vıdeolarda da pulluk motorları kaldırmış oda ayrı bır konu 75 hp traktor ıcın5 li 12 no pulluk fazla buyuk degıl bence toprak yapısına gore ceker ben bızım kıracta 285s ıle 5 li14 no alpler kalın malzeme kullanıyordum komsunun 398 pullugu idi ovadada kendımın 4 14 no alpler kalın malzeme kullanıyorum tek farkları 5 li 4 lüden fazla salınımlı oldugu ıcın yolda rahatsız edıyor ama tarlada cekıste cok fark yok toplu tarla bulunca her ıkısıylede ortalama gunluk 90-100 dekar yer işlenebılıyor...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 521915, member: 16973"] [b]Ynt: 8175&8075 DÖNERLİ PULLUK DENEMELERİ[/b] Şahsen benım 285s orjınal kabın alplerın 5 14 no kalın malzeme pullugu cok rahat ındırıp kaldırıyor gecen yıl 250 dekar yer surdum bır sorun olmadı sadece cızı baslarında donerken bıraz esneme oluyordu bende bıraz yavas yavas donuyordum bu yılda konya yapımı özdöken marka 11 li vanvey aldım net agırlıgı 655 kilo ayrıca arkasınada 100 kiloluk tapan takıyorum yaklasık 400 dekar yere ıkıleme yaptım yıne bır sorun olmadı ama bu pullugu kaldırabılırmı bılmıyorum zaten vıdeolarda da pulluk motorları kaldırmış oda ayrı bır konu 75 hp traktor ıcın5 li 12 no pulluk fazla buyuk degıl bence toprak yapısına gore ceker ben bızım kıracta 285s ıle 5 li14 no alpler kalın malzeme kullanıyordum komsunun 398 pullugu idi ovadada kendımın 4 14 no alpler kalın malzeme kullanıyorum tek farkları 5 li 4 lüden fazla salınımlı oldugu ıcın yolda rahatsız edıyor ama tarlada cekıste cok fark yok toplu tarla bulunca her ıkısıylede ortalama gunluk 90-100 dekar yer işlenebılıyor... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
8175&8075 DÖNERLİ PULLUK DENEMELERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt