PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8185 ile 70-66 takas dusunuyorum ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 563321" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: 8185 ile 70-66 takas dusunuyorum ?</strong></p><p></p><p>Herkezin kapısındaki malı güzeldir. Senin benim iyi malımdan ötekine fayda yok. Herkez kendi malına iyi der bunda anlaşalım.</p><p>70-66 serisi 2. elde güzel prim yapan yıllar geçsede değerinden pek yitirmeyen bir makina bundan sanırım büyük çoğunluğumuz hemfikiriz.</p><p>70-66 serisi sade ve teferruatı az olan makinalar , sorun pek çıkarmaz , hala piyasada tutulma sebeplerinden biriside bu bence.</p><p>Tümosan çok çeşitli serileri bulunan , 2. el piyasası NH kadar olmayan bir makina. Son yıllarda Uzel ' in batışından sonra Erkunt ile birlikte piyasadan güzel pay aldılar ve yaygınlaştılar. Bayiler takasta elinizdeki mala şişirme yapıyor , kendi elindekininde fiyatını şişiriyor. Halbuki sadece kardan zarar ediyormuş gibi görünüyor. Eski traktörünüzün ağır masrafları varsa, rektefe , lastiklerin değişimi vb işlemler o zaman değişim mantıklı görünüyor. Yeni traktörülerin çoğunda eski serilerdeki traktörlerin sağlamlığını ve sorunsuzluğunuda arıyoruz. Lütfen bunuda gözardı etmeyin. Önceden bir traktörü alınca uzun yıllar sanayinin yolunu unutuyorduk , fakat yeni yerli traktörlerde özellikle ufak tefek arızalar çok geçmeden başlıyor. Çünkü konforu ve performansı birçok detay parça ve sistem sağlıyor. Bunlar potansiyel arıza kaynakları.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 563321, member: 1424"] [b]Ynt: 8185 ile 70-66 takas dusunuyorum ?[/b] Herkezin kapısındaki malı güzeldir. Senin benim iyi malımdan ötekine fayda yok. Herkez kendi malına iyi der bunda anlaşalım. 70-66 serisi 2. elde güzel prim yapan yıllar geçsede değerinden pek yitirmeyen bir makina bundan sanırım büyük çoğunluğumuz hemfikiriz. 70-66 serisi sade ve teferruatı az olan makinalar , sorun pek çıkarmaz , hala piyasada tutulma sebeplerinden biriside bu bence. Tümosan çok çeşitli serileri bulunan , 2. el piyasası NH kadar olmayan bir makina. Son yıllarda Uzel ' in batışından sonra Erkunt ile birlikte piyasadan güzel pay aldılar ve yaygınlaştılar. Bayiler takasta elinizdeki mala şişirme yapıyor , kendi elindekininde fiyatını şişiriyor. Halbuki sadece kardan zarar ediyormuş gibi görünüyor. Eski traktörünüzün ağır masrafları varsa, rektefe , lastiklerin değişimi vb işlemler o zaman değişim mantıklı görünüyor. Yeni traktörülerin çoğunda eski serilerdeki traktörlerin sağlamlığını ve sorunsuzluğunuda arıyoruz. Lütfen bunuda gözardı etmeyin. Önceden bir traktörü alınca uzun yıllar sanayinin yolunu unutuyorduk , fakat yeni yerli traktörlerde özellikle ufak tefek arızalar çok geçmeden başlıyor. Çünkü konforu ve performansı birçok detay parça ve sistem sağlıyor. Bunlar potansiyel arıza kaynakları. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8185 ile 70-66 takas dusunuyorum ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt