PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8540 kubota vites sorunu & sorunun çözülmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="yahya" data-source="post: 536242" data-attributes="member: 8456"><p><strong>Ynt: 8540 kubota vites sorunu</strong></p><p></p><p>evet mustafa selçuk hem başağın hemde kubotanın malatya servisi yapıyor allah gözünü doyura yağ dükanıda var adi yağları biz müşterine pahalı iteliyor allah onu bildiği gibi yapa allaha çok şükür 1 yıllık mazotu 15 gün oldu getireli 1 yıl mazot derdim yok ama yılın 12 ayın 10 ayı dağlarda motorlarla beraber motor benim için önemli marubeni servisler veriyor ve denetleyemiyor kim hakklı kim hakksız araştırmalı firma sağolsun gereken yapılsın diyor ama elazığ servisi 10 sonbra ancak gerilim diyor istanbulda enkanın kursunda adana 15 gün sonra oyana yolum düşer diyor ancak bu nasıl bir rezilik müdürlerine vites kolu inşalah kırsada internete videosunu atsam dedim süper reklam olur benim jd serçe parmağımla vitesleri geçiyor jd piston attırdım süper oldu 1 tonluk gübre serpmede süper çalışıyor kubota gübre taşıyor ama vitesi beş para etmez</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yahya, post: 536242, member: 8456"] [b]Ynt: 8540 kubota vites sorunu[/b] evet mustafa selçuk hem başağın hemde kubotanın malatya servisi yapıyor allah gözünü doyura yağ dükanıda var adi yağları biz müşterine pahalı iteliyor allah onu bildiği gibi yapa allaha çok şükür 1 yıllık mazotu 15 gün oldu getireli 1 yıl mazot derdim yok ama yılın 12 ayın 10 ayı dağlarda motorlarla beraber motor benim için önemli marubeni servisler veriyor ve denetleyemiyor kim hakklı kim hakksız araştırmalı firma sağolsun gereken yapılsın diyor ama elazığ servisi 10 sonbra ancak gerilim diyor istanbulda enkanın kursunda adana 15 gün sonra oyana yolum düşer diyor ancak bu nasıl bir rezilik müdürlerine vites kolu inşalah kırsada internete videosunu atsam dedim süper reklam olur benim jd serçe parmağımla vitesleri geçiyor jd piston attırdım süper oldu 1 tonluk gübre serpmede süper çalışıyor kubota gübre taşıyor ama vitesi beş para etmez [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8540 kubota vites sorunu & sorunun çözülmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt