PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8540 kubota vites sorunu & sorunun çözülmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="djzeus" data-source="post: 536350" data-attributes="member: 14865"><p><strong>Ynt: 8540 kubota vites sorunu</strong></p><p></p><p>inşallah düzelir sorunu giderirler mağdur olmazsın daha fazla çünkü bir traktöre bir dünya para bağlıyorsun sonra malın ile rezil oluyorsun kötü bir durum bütün işin bittiği yerde servisler benim jd ' nin servisinden çok memnunum Allaha şükür 2009 ' da aldım daha en ufak bir yerinden arıza vermedi yağı değiştirmeye bakımlarına hep kendileri geliyor bir kere ayağına traktör götürmedim aynası kırıldı aradım telefonla 2 saat sonra geldiler aynasını değiştirmeye eğer sende traktörünü şoföre veriyorsan ilk başta hatayı yeni traktör almakla yapmışsın benim amcam şoför rahat etsin daha iyi çalışsın diye gitti mf 5480 aldı şoför duman etmiş yeni traktörü kabin içi öyle dışı öyle aldı elinden şimdi 5480 ' i bulduk 2 tane 80-66 çift çeker verdi onlara kullansınlar diye şimdi hemde kabinlerini bile söktü fiat ' ları aldığında şimdi yaz kış yağmur çamur açık traktörde çalışsınlar iyilik yaramıyor dedi iyide yaptı bence... eğer seninde öyle bir durumun varsa şoföre verip kullandırma boşuna para bağlayıp iyi yeni traktör alma şoföre</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="djzeus, post: 536350, member: 14865"] [b]Ynt: 8540 kubota vites sorunu[/b] inşallah düzelir sorunu giderirler mağdur olmazsın daha fazla çünkü bir traktöre bir dünya para bağlıyorsun sonra malın ile rezil oluyorsun kötü bir durum bütün işin bittiği yerde servisler benim jd ' nin servisinden çok memnunum Allaha şükür 2009 ' da aldım daha en ufak bir yerinden arıza vermedi yağı değiştirmeye bakımlarına hep kendileri geliyor bir kere ayağına traktör götürmedim aynası kırıldı aradım telefonla 2 saat sonra geldiler aynasını değiştirmeye eğer sende traktörünü şoföre veriyorsan ilk başta hatayı yeni traktör almakla yapmışsın benim amcam şoför rahat etsin daha iyi çalışsın diye gitti mf 5480 aldı şoför duman etmiş yeni traktörü kabin içi öyle dışı öyle aldı elinden şimdi 5480 ' i bulduk 2 tane 80-66 çift çeker verdi onlara kullansınlar diye şimdi hemde kabinlerini bile söktü fiat ' ları aldığında şimdi yaz kış yağmur çamur açık traktörde çalışsınlar iyilik yaramıyor dedi iyide yaptı bence... eğer seninde öyle bir durumun varsa şoföre verip kullandırma boşuna para bağlayıp iyi yeni traktör alma şoföre [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8540 kubota vites sorunu & sorunun çözülmesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt