PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8540 m yoldaki yakıtı (euro dizel)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 647090" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: 8540 m yoldaki yakıtı (euro dizel)</strong></p><p></p><p>[size=10pt]<strong>Yahya abi ve servis müdürü irfan bey ve servisimiz hacı usta benimde ziyaretime geldiler irfan bey öneri şikayet ve isteklerimizi dinledi memnuniyetimi v.s. sorup traktörü kullanıp kontrol ettiler ..</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Yakın mevzusuna gelince benim yolda yaptıgım tek ölçüm yazın ofise bugday tasırken oldu. 11ton net bugday + çift römork (3500kg) ile ofis gidiş 30km civarı bi yol kantara gir çık v.s. yol da söyle inişli çıkışlı bi yol en uzun rampası 3-4km sürekli tepeye tırmanıyorsun zaten yakıtıda bu rampada tüketiyorsun genel olarak traktör 6 dan 4 e düşüyor bu rampada. böle bi yolda ortalama 20-23 gaz arası gidiyorum zaman zaman kısa süreli tam gaz bastıgımda oluyordu. dönüş yolundada 2-3 ton inşaat mazemesi atar dönerdim köy için gerekli çift römorkla yine. aynı petrolde fulleyip tekrar aynı yolu yaptıgım da 80-83tl arası yakıt alıyordu depo. Yani gidip dönüş 22litre civarı yakıt yakıyordu 60km yolda . buda çok iyi bi degerdi ben aynı güçteki baska traktör kullananlara söyledigimde bana hep koklamış resmen diyorlardı.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>benim kendi tecrubelerimse söyle aynı yolu 640 fiat la tek dingil römorkla 4.400kg yükle gidip boş dönerdim 15-16litre yakardı ve yolda çok agırdı tam gaz basınca bile 27km/h hız yapıyordu ortalama 20km/h ile gider gelirdim en fazla.. Yine aynı yolda erkunt servet çifçeker 5.500kg ile 20 litre civarı yakıyordu Bunlar kendi tecrubelerim..ayrıca iki farklı markasahibinin de aynı yolda yakıtının daha fazla oldugunu söylediler.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>kubota ya tam gaz basınca 2750-2800dd yi bulur. böle olunca traktör ister yuklu olsun ister boş yakıtı en son basıncla pompalar yani yakıt maksimum olur bu açıdan.Her marka traktörde bu böle.. Mesela aynı yolu 20-24 gaz arası yahya abi gitseydi yakıtı çok fark ederdi.. 15-16 gazla gitmiş olsaydı yakıt yarıyya düşerdi kubota 6 vites 15-16 gazda 22-24km/h arası bi sürat yapıyor. yahya abi traktörünü 1.5yılda 1800 saate getirdi tüm işini neredeyse kubota ile yapıyor ve çokta memnun şuan 14lü 5li pulluk kullanıyor jd5725 in pullugunu takıyor 8540 a.. tarlada v.s. yakıtından çok memnun . Aynı şekilde bende çok memnunum yakıtından bi çok marka kullandım ve cevremde var traktör kubota benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor.</strong></p><p> <strong></strong>[/size]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 647090, member: 2401"] [b]Ynt: 8540 m yoldaki yakıtı (euro dizel)[/b] [size=10pt][b]Yahya abi ve servis müdürü irfan bey ve servisimiz hacı usta benimde ziyaretime geldiler irfan bey öneri şikayet ve isteklerimizi dinledi memnuniyetimi v.s. sorup traktörü kullanıp kontrol ettiler .. Yakın mevzusuna gelince benim yolda yaptıgım tek ölçüm yazın ofise bugday tasırken oldu. 11ton net bugday + çift römork (3500kg) ile ofis gidiş 30km civarı bi yol kantara gir çık v.s. yol da söyle inişli çıkışlı bi yol en uzun rampası 3-4km sürekli tepeye tırmanıyorsun zaten yakıtıda bu rampada tüketiyorsun genel olarak traktör 6 dan 4 e düşüyor bu rampada. böle bi yolda ortalama 20-23 gaz arası gidiyorum zaman zaman kısa süreli tam gaz bastıgımda oluyordu. dönüş yolundada 2-3 ton inşaat mazemesi atar dönerdim köy için gerekli çift römorkla yine. aynı petrolde fulleyip tekrar aynı yolu yaptıgım da 80-83tl arası yakıt alıyordu depo. Yani gidip dönüş 22litre civarı yakıt yakıyordu 60km yolda . buda çok iyi bi degerdi ben aynı güçteki baska traktör kullananlara söyledigimde bana hep koklamış resmen diyorlardı. benim kendi tecrubelerimse söyle aynı yolu 640 fiat la tek dingil römorkla 4.400kg yükle gidip boş dönerdim 15-16litre yakardı ve yolda çok agırdı tam gaz basınca bile 27km/h hız yapıyordu ortalama 20km/h ile gider gelirdim en fazla.. Yine aynı yolda erkunt servet çifçeker 5.500kg ile 20 litre civarı yakıyordu Bunlar kendi tecrubelerim..ayrıca iki farklı markasahibinin de aynı yolda yakıtının daha fazla oldugunu söylediler. kubota ya tam gaz basınca 2750-2800dd yi bulur. böle olunca traktör ister yuklu olsun ister boş yakıtı en son basıncla pompalar yani yakıt maksimum olur bu açıdan.Her marka traktörde bu böle.. Mesela aynı yolu 20-24 gaz arası yahya abi gitseydi yakıtı çok fark ederdi.. 15-16 gazla gitmiş olsaydı yakıt yarıyya düşerdi kubota 6 vites 15-16 gazda 22-24km/h arası bi sürat yapıyor. yahya abi traktörünü 1.5yılda 1800 saate getirdi tüm işini neredeyse kubota ile yapıyor ve çokta memnun şuan 14lü 5li pulluk kullanıyor jd5725 in pullugunu takıyor 8540 a.. tarlada v.s. yakıtından çok memnun . Aynı şekilde bende çok memnunum yakıtından bi çok marka kullandım ve cevremde var traktör kubota benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor. [/b][/size] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8540 m yoldaki yakıtı (euro dizel)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt