PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8540 m yoldaki yakıtı (euro dizel)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 650674" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: 8540 m yoldaki yakıtı (euro dizel)</strong></p><p></p><p>İsmim Doğancan. Yaşım 22. Bu siteye kurulduğu zamandan beri üyeyim. Sizde yaşınızı ve isminizi yazın bende ona göre saygı çerçevesinde yorum yapayım. </p><p></p><p>*** Gelelim konumuza forumu düzenli olarak dikkatli bir şekilde takip ederim göz gezdiririm. Burada ' ' alaycı ' ' bir ifade ile göz gezdirmeye devam et diye bir tabir kullanmanızı yakıştıramadım. </p><p>*** TÜMOSAN aşkı diye bir durumum yok. Bu sitede kullanılan ' ' Tümocan ' ' lakabı da benimle birlikte çıkmıştır. Benim bilinçli olarak kullandığım ilk traktör ' ' STEYR 8073 ' ' tür. Bu traktörü yaklaşık 12 sene boyunca kullandık. Rahmetli dedem kendi tecrübelerini de bana aktardı sağolsun. Daha sonra da benim çiftçeker merakım nedeni ile çiftçeker traktör almak istedik. Uzun süren arama sürecinin sonunda da denk gelen TÜMOSAN 74-80 DTK traktörü aldık. Öyle ahım şahım bir traktör değil. Konforu inanın ki 84 model STEYR dan daha az. Bir tek orjinal kabin üstünlüğü var. Tümosanın debriyajınında neden olmasından dolayı biraz da bilinçsizlikten bel fıtığına kadar çıkan bir süreç de yaşadım. Beğendiğim hoşuma giden her traktörü de açık açık söylerim. Artıları ve eksileriyle. Yani Tümosanı bana lütfen anlatmayın. He İzmirde ve Konya tarım fuarında da SIFIR TÜMOSAN almak içinde çok pazarlık yaptım. Cihan Özece de şahittir. Nedeni ise 32 dekar tarlamızın olması ve fiyatının uygun olması. Tamamen merak ve zevk( çiftçeker farkı) amaçlı. </p><p></p><p>*** Tutarlı olun demişsin. Hangi konuda tutarlı olmamışım acaba? Bunu açarsan sevinirim.</p><p></p><p>*** Ben sadece bu konu için muhalefetsin demedim. Diğer konulara - bölümlere yazdığın mesajlarla beraber kendi kişisel görüşümü söyledim. </p><p></p><p>*** Kubota sizin orada satılmayabilir. Şimdi bunun tartışmasını da yapmaya hiç gerek yok. Bizim köylümüz her gördüğüne gördüğü şekilde inanabiliyor. </p><p></p><p>*** Her yörede tarla ölçüleri farklı olabilmekte. Bu traktörü sizin orada hangi işlerde kullandıklarına bağlı. Yani herkes parası ile makina alıyor. Fanatiklik yapmaya hiç gerek yok. Nicelerini tanıyorum ki bir kıvılcımla bir sürü para dökerek aldığı bir traktörü hemen satıp borca girerek değiştirebiliyor. </p><p></p><p>*** Herkesin kişisel zevki ve tercihidir saygı duymak gerekir. Umarım anlatabilmişimdir. Şunu da söyleyeyim. Bölüm başkanıyım diye bayii falan değilim. Hiç bir ticari çıkar ilişkim yoktur. Kaldı ki kullanıcı da değilim. </p><p></p><p>Hayırlı geceler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 650674, member: 919"] [b]Ynt: 8540 m yoldaki yakıtı (euro dizel)[/b] İsmim Doğancan. Yaşım 22. Bu siteye kurulduğu zamandan beri üyeyim. Sizde yaşınızı ve isminizi yazın bende ona göre saygı çerçevesinde yorum yapayım. *** Gelelim konumuza forumu düzenli olarak dikkatli bir şekilde takip ederim göz gezdiririm. Burada ' ' alaycı ' ' bir ifade ile göz gezdirmeye devam et diye bir tabir kullanmanızı yakıştıramadım. *** TÜMOSAN aşkı diye bir durumum yok. Bu sitede kullanılan ' ' Tümocan ' ' lakabı da benimle birlikte çıkmıştır. Benim bilinçli olarak kullandığım ilk traktör ' ' STEYR 8073 ' ' tür. Bu traktörü yaklaşık 12 sene boyunca kullandık. Rahmetli dedem kendi tecrübelerini de bana aktardı sağolsun. Daha sonra da benim çiftçeker merakım nedeni ile çiftçeker traktör almak istedik. Uzun süren arama sürecinin sonunda da denk gelen TÜMOSAN 74-80 DTK traktörü aldık. Öyle ahım şahım bir traktör değil. Konforu inanın ki 84 model STEYR dan daha az. Bir tek orjinal kabin üstünlüğü var. Tümosanın debriyajınında neden olmasından dolayı biraz da bilinçsizlikten bel fıtığına kadar çıkan bir süreç de yaşadım. Beğendiğim hoşuma giden her traktörü de açık açık söylerim. Artıları ve eksileriyle. Yani Tümosanı bana lütfen anlatmayın. He İzmirde ve Konya tarım fuarında da SIFIR TÜMOSAN almak içinde çok pazarlık yaptım. Cihan Özece de şahittir. Nedeni ise 32 dekar tarlamızın olması ve fiyatının uygun olması. Tamamen merak ve zevk( çiftçeker farkı) amaçlı. *** Tutarlı olun demişsin. Hangi konuda tutarlı olmamışım acaba? Bunu açarsan sevinirim. *** Ben sadece bu konu için muhalefetsin demedim. Diğer konulara - bölümlere yazdığın mesajlarla beraber kendi kişisel görüşümü söyledim. *** Kubota sizin orada satılmayabilir. Şimdi bunun tartışmasını da yapmaya hiç gerek yok. Bizim köylümüz her gördüğüne gördüğü şekilde inanabiliyor. *** Her yörede tarla ölçüleri farklı olabilmekte. Bu traktörü sizin orada hangi işlerde kullandıklarına bağlı. Yani herkes parası ile makina alıyor. Fanatiklik yapmaya hiç gerek yok. Nicelerini tanıyorum ki bir kıvılcımla bir sürü para dökerek aldığı bir traktörü hemen satıp borca girerek değiştirebiliyor. *** Herkesin kişisel zevki ve tercihidir saygı duymak gerekir. Umarım anlatabilmişimdir. Şunu da söyleyeyim. Bölüm başkanıyım diye bayii falan değilim. Hiç bir ticari çıkar ilişkim yoktur. Kaldı ki kullanıcı da değilim. Hayırlı geceler... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
8540 m yoldaki yakıtı (euro dizel)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt