PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
87 model mf yerine hangi traktör almalıyım? yardım !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ahmet745" data-source="post: 411420" data-attributes="member: 29556"><p><strong>Ynt: 87 model mf yerine hangi traktör almalıyım? yardım !!!</strong></p><p></p><p> t5000 serisi italyan fiat 6000 serisinden yukarsının üretim yerine bakarsan anlarsın ingiliz ford fabrikasında üretiliyo 8000den sonrasıda amerikan ford fabrikasında üretiliyo nhde aslında fordun bi markası harman traktörün kurucusu babamın arkadaşı hemadan müdürlükten ayrılma bana daha 1990 yılında adını değiştireceğini bu yıllarda yaşanacakları anlattı ben o zaman inanmadım diyo babam. nhnin bursa bayisiyle konuştuk geçenlerde bizim burdan biri 8000 serilerinden almış ford yani CNH bayiye zarf yollamış adamı davet etmişler amerikaya fabrikaya gitmiş o adamda bayiide nhde en büyük yer sahibi ford ilerleyen yıllarda dahada kendini kanıtlayacak..... bizim burda nasıl nh deyince ilk akla gelen fiat oluyosa yurt dışındada nh deyince ford akla geliyo uluslararası siteye mascus.tr ye bi baksana 2.el ilanlarında t6000 t 7000 serileri ford new holland olarak yer alıyo sitede....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ahmet745, post: 411420, member: 29556"] [b]Ynt: 87 model mf yerine hangi traktör almalıyım? yardım !!![/b] t5000 serisi italyan fiat 6000 serisinden yukarsının üretim yerine bakarsan anlarsın ingiliz ford fabrikasında üretiliyo 8000den sonrasıda amerikan ford fabrikasında üretiliyo nhde aslında fordun bi markası harman traktörün kurucusu babamın arkadaşı hemadan müdürlükten ayrılma bana daha 1990 yılında adını değiştireceğini bu yıllarda yaşanacakları anlattı ben o zaman inanmadım diyo babam. nhnin bursa bayisiyle konuştuk geçenlerde bizim burdan biri 8000 serilerinden almış ford yani CNH bayiye zarf yollamış adamı davet etmişler amerikaya fabrikaya gitmiş o adamda bayiide nhde en büyük yer sahibi ford ilerleyen yıllarda dahada kendini kanıtlayacak..... bizim burda nasıl nh deyince ilk akla gelen fiat oluyosa yurt dışındada nh deyince ford akla geliyo uluslararası siteye mascus.tr ye bi baksana 2.el ilanlarında t6000 t 7000 serileri ford new holland olarak yer alıyo sitede.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
87 model mf yerine hangi traktör almalıyım? yardım !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt