PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Steyr
Fotoğraflar (Çekimler)
870 steyr
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Boost26" data-source="post: 377499" data-attributes="member: 30745"><p><strong>Ynt: 870 steyr</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Benim aklımı almadan ben senin dilini alırım elinede vermem anladın sen onu başkaları vermez direk şahsım bunu icraa eder.Dikkatli konuş..!</p><p>Edebini takın kullandığın kelimelere dikkat et emi çok gençsin daha.Kimseye isyanım , öfkemi hırsım yok siz gibi akıllanmamış gideri bol mantığı dar gençlere bu şekilde lanse oluyorumdur.Karşınızdakini bilmeden atar yapmayın</p><p>Piyasayı bilsen abuk sabuk rakam tahmini yapmazdın toyluk yapmayın ulan bana sen ve senin gibiler.Piyasa konusunda benden iyiymiş yada ondan bundan.</p><p>Sen gibilerine her türlü ters düz giderim sen canını sıkma... ok-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Boost26, post: 377499, member: 30745"] [b]Ynt: 870 steyr[/b] Benim aklımı almadan ben senin dilini alırım elinede vermem anladın sen onu başkaları vermez direk şahsım bunu icraa eder.Dikkatli konuş..! Edebini takın kullandığın kelimelere dikkat et emi çok gençsin daha.Kimseye isyanım , öfkemi hırsım yok siz gibi akıllanmamış gideri bol mantığı dar gençlere bu şekilde lanse oluyorumdur.Karşınızdakini bilmeden atar yapmayın Piyasayı bilsen abuk sabuk rakam tahmini yapmazdın toyluk yapmayın ulan bana sen ve senin gibiler.Piyasa konusunda benden iyiymiş yada ondan bundan. Sen gibilerine her türlü ters düz giderim sen canını sıkma... ok-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Steyr
Fotoğraflar (Çekimler)
870 steyr
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt