PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
9 Soruda - Toplulaştırma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="wallace22" data-source="post: 1160011" data-attributes="member: 52795"><p>İyi akşamlar değerli forum üyeleri,</p><p></p><p>Konu biraz eski ancak bu konuda bilgisi olan üyelerden yardım almak isterim.</p><p></p><p>Çakmak Barajı Sulama Sahası I. Kısım A.T. ve T.İ.G.H. Projesi kapsamında yer alan 16 köy ile birlikte bizim köyümüzde de toplulaştırma çalışması kapmasında tarlaların toplanmasını istediğimiz alanlar için Temmuz 2016' da talep toplanmaya başlanmıştı. Yani geçen yıl Temmuzda hangi tarlamızı hangi tarlamızın yanına istediğimizi belirttik. </p><p></p><p>Dün itibariyle de tarla yolları yapılmaya başlanmış, bir kaç hafta içinde de yapılan toplulaştırma sonrası güncel harita ve parseller açıklanacakmış.</p><p></p><p>Yukarıda Paramiliter arkadaşımız 8. maddede değinmiş ancak emin olmak için bir kez daha sormak istedim. </p><p></p><p>Geçen yıl Temmuz ayında talep toplanırken dedem hayatta idi. 7 ay önce dedem rahmetli oldu.</p><p>Bu durumda tapusu dedemin üzerine olan tarlalar yine dedeme ait olarak mı kalacak, yoksa mirasçılara göre ayrı ayrı bölünecek mi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wallace22, post: 1160011, member: 52795"] İyi akşamlar değerli forum üyeleri, Konu biraz eski ancak bu konuda bilgisi olan üyelerden yardım almak isterim. Çakmak Barajı Sulama Sahası I. Kısım A.T. ve T.İ.G.H. Projesi kapsamında yer alan 16 köy ile birlikte bizim köyümüzde de toplulaştırma çalışması kapmasında tarlaların toplanmasını istediğimiz alanlar için Temmuz 2016' da talep toplanmaya başlanmıştı. Yani geçen yıl Temmuzda hangi tarlamızı hangi tarlamızın yanına istediğimizi belirttik. Dün itibariyle de tarla yolları yapılmaya başlanmış, bir kaç hafta içinde de yapılan toplulaştırma sonrası güncel harita ve parseller açıklanacakmış. Yukarıda Paramiliter arkadaşımız 8. maddede değinmiş ancak emin olmak için bir kez daha sormak istedim. Geçen yıl Temmuz ayında talep toplanırken dedem hayatta idi. 7 ay önce dedem rahmetli oldu. Bu durumda tapusu dedemin üzerine olan tarlalar yine dedeme ait olarak mı kalacak, yoksa mirasçılara göre ayrı ayrı bölünecek mi? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
9 Soruda - Toplulaştırma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt