PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
90 110 bg traktör bakıyorum sizce hangi marka
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="landini_ankara" data-source="post: 1159920" data-attributes="member: 77706"><p>Nadas yaparken takviye 2 vites 3 de sürüm yapıyorum ben tarlada rampaya geldiğimde 3 tane kademe var debriyaja basmadan el alt kademeye alıyorum sonra düze çıkınca 2 kademeye alıyorum yokuş aşağı yere geldiğimde ise 3 kademeye alıp seri birden de hızlı gidiyorum gaz ibrem her zaman 16-17 gazda hızımı 4,5 km den 7 km ye kadar çıkarabiliyorum. Gaza yani yakıta dokunmadan nadas hızımı değiştire biliyorum. evet diğer traktörlede hi-low var bizde ise 3 kademe var.</p><p></p><p>pulluğun batmadığı yerde hidrolik kontrol ünitesinde bir tuşum var ona basılı tutarak o sert zeminden işleyerek(pulluğu batırarak) geçiyorum tuşu bırakınca ilk baştaki ayarladığım konuma geri geliyor.2 yerde kulanıyorum bunu tarlama yol yapılınca birde ayrık otunun çok çıktığı yerde kulanıyorum derin sürmek istediğim bölgeleri biliyorum. Tuşa çok basılı tutamıyorum çünkü o anda hidrolik hassasiyetini kapatıyor ve allah ne verdiyse arkadaki ekipmanı toprağa saplıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="landini_ankara, post: 1159920, member: 77706"] Nadas yaparken takviye 2 vites 3 de sürüm yapıyorum ben tarlada rampaya geldiğimde 3 tane kademe var debriyaja basmadan el alt kademeye alıyorum sonra düze çıkınca 2 kademeye alıyorum yokuş aşağı yere geldiğimde ise 3 kademeye alıp seri birden de hızlı gidiyorum gaz ibrem her zaman 16-17 gazda hızımı 4,5 km den 7 km ye kadar çıkarabiliyorum. Gaza yani yakıta dokunmadan nadas hızımı değiştire biliyorum. evet diğer traktörlede hi-low var bizde ise 3 kademe var. pulluğun batmadığı yerde hidrolik kontrol ünitesinde bir tuşum var ona basılı tutarak o sert zeminden işleyerek(pulluğu batırarak) geçiyorum tuşu bırakınca ilk baştaki ayarladığım konuma geri geliyor.2 yerde kulanıyorum bunu tarlama yol yapılınca birde ayrık otunun çok çıktığı yerde kulanıyorum derin sürmek istediğim bölgeleri biliyorum. Tuşa çok basılı tutamıyorum çünkü o anda hidrolik hassasiyetini kapatıyor ve allah ne verdiyse arkadaki ekipmanı toprağa saplıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
90 110 bg traktör bakıyorum sizce hangi marka
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt