PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
90 80 ALMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mesut" data-source="post: 373380" data-attributes="member: 659"><p><strong>Ynt: 90 80 ALMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ</strong></p><p></p><p>arkadaşlar tümosan ucuz diye alıyo millet sahsen bende o yüzden aldım ne alan soyluyeyım ama pişman oldum herkez kendını kandırıyo eski tümosanlar nerde ya çok memnundum onlardan bırı 8280 98 model bırıde 7480 çok ekmegını yedım onların allah razı olsun ama şimdikiler 200 saatte 90 80 sanjıman cözdürdük ondan sonra defe daha çözdük tamam traktörler çok çekiyo lafım yok ama bide arıza yapmasalar 95 80 nınde debriyaj kacırıyo 700 saatte ben su motoru veya bu motor ıyı demıyorum ama arkadaslar almayın gıdın daha guzel sağlam konforlu traktör alın şimdi diceksınız pahalı ama arkanıza bakmazsınız bırdaha üzülmezsınız kafanız rahat olur 90 80 gıdıp 60 milyarvermeın etmez onlar o kdar ya kara sanjıman ya millet düğme ile vites atıyo bizimkiler levyesı olmayan tarktöralıyolar sıfır yazık ya verdıgınız para ya fiat 66 seısınde 95 model ya kac senelık onda bile levye var ya 12+12 bu gun 2011 modelya 12+3 artık size kalmıs karar ben sadece sizin iyiliğiniz için konuşuyorum ben tarları ekeyim satıcam ıkısınıde benden uzak dursun tümosan aman aman millet memnun olsun varsın bizim fakımızolsun noo*-*-</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mesut, post: 373380, member: 659"] [b]Ynt: 90 80 ALMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ[/b] arkadaşlar tümosan ucuz diye alıyo millet sahsen bende o yüzden aldım ne alan soyluyeyım ama pişman oldum herkez kendını kandırıyo eski tümosanlar nerde ya çok memnundum onlardan bırı 8280 98 model bırıde 7480 çok ekmegını yedım onların allah razı olsun ama şimdikiler 200 saatte 90 80 sanjıman cözdürdük ondan sonra defe daha çözdük tamam traktörler çok çekiyo lafım yok ama bide arıza yapmasalar 95 80 nınde debriyaj kacırıyo 700 saatte ben su motoru veya bu motor ıyı demıyorum ama arkadaslar almayın gıdın daha guzel sağlam konforlu traktör alın şimdi diceksınız pahalı ama arkanıza bakmazsınız bırdaha üzülmezsınız kafanız rahat olur 90 80 gıdıp 60 milyarvermeın etmez onlar o kdar ya kara sanjıman ya millet düğme ile vites atıyo bizimkiler levyesı olmayan tarktöralıyolar sıfır yazık ya verdıgınız para ya fiat 66 seısınde 95 model ya kac senelık onda bile levye var ya 12+12 bu gun 2011 modelya 12+3 artık size kalmıs karar ben sadece sizin iyiliğiniz için konuşuyorum ben tarları ekeyim satıcam ıkısınıde benden uzak dursun tümosan aman aman millet memnun olsun varsın bizim fakımızolsun noo*-*- [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
90 80 ALMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt