PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
90 80 ALMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mesut" data-source="post: 373581" data-attributes="member: 659"><p><strong>Ynt: 90 80 ALMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ</strong></p><p></p><p>arkadaşlar ben bu meseleyi araştırdım baya bu 98 model lerın neden saglam oldugunu 95 yılında düz traktör üretiyormus tumosan sonra 98 yılında gecmıs cekerre ama o zaman devlet yapıyormus üretımı kalıtelı parca kullanıyorlarmıs şuan satılmış tümosan fabrikası şimdiki üretimde çok hadi parçalar kullanılıyo öncekı tumosanların ön takımları italyan mış şimdi ise 90 80 lerinkileri hema üretiyo dandik yani ama yeni kasalar daha italyan parça alınacagı zaman ihale olyomus kim uzuz parça verirse ondan alınıyormus ve böyle sorunlar bitmiyo en önem şey ise ben üzüldüm yani tümosana ilk traktör üreten işçileyani ustalaşmış olan insanları çıkarmışlar ya adam lar işin ustası niye çıkarıyorsunuz ve sonra gidip daha yeni işe başlayan çömez adam ları işe almışlar ya ne bicim bi üretim anlayısı bu ya ustaların çıkarılma sebebi neymiş biliyomusunuz çok hız değillermiş traktör toplamada adamlar dıkkatyapıyorlar dı 1 gunde az traktör çıkarıyorlar mış şimdikiler bastan savma yapıyolar işi dikkatsiz ben öyle üretılen malı istemyorum olmaz olsun adam lar para kazanacaksa biizim suçumuz ne yaaaaa almaz olaydımya ben sizin için yazıyorumbunları bilgilendirmek için ya bana hiç met etmeyın tumosanları kullanıyorum çünkü siz kendizi kandırıyorsunuzdevam edin yok sağlamda bilmem nede anlatmyın boş işler bunlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mesut, post: 373581, member: 659"] [b]Ynt: 90 80 ALMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ[/b] arkadaşlar ben bu meseleyi araştırdım baya bu 98 model lerın neden saglam oldugunu 95 yılında düz traktör üretiyormus tumosan sonra 98 yılında gecmıs cekerre ama o zaman devlet yapıyormus üretımı kalıtelı parca kullanıyorlarmıs şuan satılmış tümosan fabrikası şimdiki üretimde çok hadi parçalar kullanılıyo öncekı tumosanların ön takımları italyan mış şimdi ise 90 80 lerinkileri hema üretiyo dandik yani ama yeni kasalar daha italyan parça alınacagı zaman ihale olyomus kim uzuz parça verirse ondan alınıyormus ve böyle sorunlar bitmiyo en önem şey ise ben üzüldüm yani tümosana ilk traktör üreten işçileyani ustalaşmış olan insanları çıkarmışlar ya adam lar işin ustası niye çıkarıyorsunuz ve sonra gidip daha yeni işe başlayan çömez adam ları işe almışlar ya ne bicim bi üretim anlayısı bu ya ustaların çıkarılma sebebi neymiş biliyomusunuz çok hız değillermiş traktör toplamada adamlar dıkkatyapıyorlar dı 1 gunde az traktör çıkarıyorlar mış şimdikiler bastan savma yapıyolar işi dikkatsiz ben öyle üretılen malı istemyorum olmaz olsun adam lar para kazanacaksa biizim suçumuz ne yaaaaa almaz olaydımya ben sizin için yazıyorumbunları bilgilendirmek için ya bana hiç met etmeyın tumosanları kullanıyorum çünkü siz kendizi kandırıyorsunuzdevam edin yok sağlamda bilmem nede anlatmyın boş işler bunlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
90 80 ALMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt