PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
90 80 ALMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dost.adali" data-source="post: 866085" data-attributes="member: 1516"><p><strong>Ynt: 90 80 ALMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ</strong></p><p></p><p>Merhaba,</p><p></p><p>Siteye uzun zamandan beri uyeyim. Simdi yaziyorum.</p><p>82.80DT 2005 ' i 2 yasinda 900 saatte aldim. Kuru tarim ile ugrasiliyor. Su an 2650 saatte hicbir ariza yapmadi. Sadece yag degisimi, mazot, filtre degisimi vs.</p><p></p><p>Calisirken de boguyoruz (isimiz acele bitmeli) yuksek devir, yuksek vites vs. kullaniyoruz. </p><p>Hah simdi sanziman gitti, ha simdi hidrolik yan kol koptu dercesine zorluyoruz. Nadasta 5,5 litre/donum mazot yakiyordu. Bu yil sakin kullanma ile nadas denemesi yaptim. Yakit cok dustu 4 lt/donum (1 donum=2500m2, Konya/Altinekin). Toprak agir. Yani kullanmaya gore yakiyor.</p><p></p><p>Gelelim yeni nesillere, motor sanziman altyapilari ayni. Fakat çok ariza yaptiklari soyleniyor. Takas ile model yenileme 8095/8195 yapmak istiyoruz. Fakat bu ariza sikayetleri duyumlari gozumuzu korkutuyor. Fabrikanin eski halini de yeni halini de biliyorum. Eskiden italyan kalite yonetimi normlari uygulaniyordu. Simdi, kapida guvenlik gorevlisi bile yok. Iceri giriyorsunuz odalar bos. Neden sonra bir muhendis buldum. Bilgisayardan benim sasi numarasini buldu. Evet problem var. Bunu bayi uzerinden halledeceksiniz diyor. Merkez ist. A tasinmis. Bayiye gidiyorum (Kocaklar). Neymis efendim, benim traktoru satinaldigim adamin bayiye borcu varmis. Eeee, o borcunu odeyecekmiste..., ondan sonra sasi numarasini sistemden ve ruhsattan duzeltecekmis. Ulannnn benimlen ne ilgisi var? Arizali tefeci... Hala yarim yamalak kaldi.</p><p></p><p>Kusur kalmayin aklima gelince canim sikildi. </p><p>Maxima iyi gorunuyor. 6.600kg agirlik guzel. Ama tasarim ve iscilik rakiplere gore iyi degil. 120.000TL</p><p>Bence erkuntu incelemeli. Ben tam incelemedim. Sikayet, ariza durumunu bilmiyorum. MF 5445/5455/6460 uzerinde duruyorum. EGER ISE DEVAM EDERSEK. ISI BIRAKMA IHTIMALI DAHA YUKSEK. SIMDILERDE NADAS ARPALAR ZARAR ETTI. KURAKLIKTAN DOLAYI.</p><p></p><p>Saygilar..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dost.adali, post: 866085, member: 1516"] [b]Ynt: 90 80 ALMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ[/b] Merhaba, Siteye uzun zamandan beri uyeyim. Simdi yaziyorum. 82.80DT 2005 ' i 2 yasinda 900 saatte aldim. Kuru tarim ile ugrasiliyor. Su an 2650 saatte hicbir ariza yapmadi. Sadece yag degisimi, mazot, filtre degisimi vs. Calisirken de boguyoruz (isimiz acele bitmeli) yuksek devir, yuksek vites vs. kullaniyoruz. Hah simdi sanziman gitti, ha simdi hidrolik yan kol koptu dercesine zorluyoruz. Nadasta 5,5 litre/donum mazot yakiyordu. Bu yil sakin kullanma ile nadas denemesi yaptim. Yakit cok dustu 4 lt/donum (1 donum=2500m2, Konya/Altinekin). Toprak agir. Yani kullanmaya gore yakiyor. Gelelim yeni nesillere, motor sanziman altyapilari ayni. Fakat çok ariza yaptiklari soyleniyor. Takas ile model yenileme 8095/8195 yapmak istiyoruz. Fakat bu ariza sikayetleri duyumlari gozumuzu korkutuyor. Fabrikanin eski halini de yeni halini de biliyorum. Eskiden italyan kalite yonetimi normlari uygulaniyordu. Simdi, kapida guvenlik gorevlisi bile yok. Iceri giriyorsunuz odalar bos. Neden sonra bir muhendis buldum. Bilgisayardan benim sasi numarasini buldu. Evet problem var. Bunu bayi uzerinden halledeceksiniz diyor. Merkez ist. A tasinmis. Bayiye gidiyorum (Kocaklar). Neymis efendim, benim traktoru satinaldigim adamin bayiye borcu varmis. Eeee, o borcunu odeyecekmiste..., ondan sonra sasi numarasini sistemden ve ruhsattan duzeltecekmis. Ulannnn benimlen ne ilgisi var? Arizali tefeci... Hala yarim yamalak kaldi. Kusur kalmayin aklima gelince canim sikildi. Maxima iyi gorunuyor. 6.600kg agirlik guzel. Ama tasarim ve iscilik rakiplere gore iyi degil. 120.000TL Bence erkuntu incelemeli. Ben tam incelemedim. Sikayet, ariza durumunu bilmiyorum. MF 5445/5455/6460 uzerinde duruyorum. EGER ISE DEVAM EDERSEK. ISI BIRAKMA IHTIMALI DAHA YUKSEK. SIMDILERDE NADAS ARPALAR ZARAR ETTI. KURAKLIKTAN DOLAYI. Saygilar.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
90 80 ALMAK ÜZEREYİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt