PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
90 bg traktörümle ekstra ne yapabiliriz önerisi yol gösterecek olan varmı ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 623164" data-attributes="member: 25140"><p><strong>Ynt: 90 bg traktörümle ekstra ne yapabiliriz önerisi yol gösterecek olan varmı ?</strong></p><p></p><p>mustafa bak ben neler yaptıgımı yazayım piyasaya .. slaj makinasıyla mısır biciyorum .. mibzerle mısır bugday yonca vs ekiyorum .. büyük pullukla mera yada daha önce sürülmemi$ yerler sürüyorum patlatma cekiyorum .. bende olmayıpta piyasaya yapılan i$ler .. ta$ toplama makinasıyla ta$ toplayan var adam ihya oldu resmen ta$ toplama i$inden .. biçer döver girmeyen yerlere bu biçer bağlarla ekin biçenler var .. balya yapanlar çok .. tesviye zaten en fazla yapılan i$ ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 623164, member: 25140"] [b]Ynt: 90 bg traktörümle ekstra ne yapabiliriz önerisi yol gösterecek olan varmı ?[/b] mustafa bak ben neler yaptıgımı yazayım piyasaya .. slaj makinasıyla mısır biciyorum .. mibzerle mısır bugday yonca vs ekiyorum .. büyük pullukla mera yada daha önce sürülmemi$ yerler sürüyorum patlatma cekiyorum .. bende olmayıpta piyasaya yapılan i$ler .. ta$ toplama makinasıyla ta$ toplayan var adam ihya oldu resmen ta$ toplama i$inden .. biçer döver girmeyen yerlere bu biçer bağlarla ekin biçenler var .. balya yapanlar çok .. tesviye zaten en fazla yapılan i$ .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Diğer Tarım Ekipmanları
90 bg traktörümle ekstra ne yapabiliriz önerisi yol gösterecek olan varmı ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt