PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
90 e +
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="phantomerkunt" data-source="post: 862777" data-attributes="member: 220"><p><strong>Ynt: 90 e +</strong></p><p></p><p>ben e serisini ilk defa deneme şansını geçen hafta buldum. amcam gilde fabrikanın 105 e si var şu anda. bindim öyle boş gezinmeye çok atik hiç boğulma yok dedim heralde forumda anlatılanlar gibi atikmiş. neyse dedim bir kültüvatör takayım bizim 100 lüksle deneyeyim. ikisine de 13 lü yaylı ağır tip kültüvatörleri taktım. e olan bizim lüksün yanına bile gelemez hakikakten çekişi çok kötü geldi bana. bir sefer motorda denge yok ayaklaır yere basmıyor badanaj ediyor. 3 takviye 1. viteste hararet yaptı zorlanıyor çekmedi. bilmiyorum hepsi mi böyle ama bu hiç hoşuma gitmedi lakin şöyle bir şey var bunun üzerinde ek ağırlıkları yoktu belki olursa ne olur onu bilemem. forumdaki e zf den çok çekiyor algısı bence yanlış kesinlikle yanlış lüksle e kıyas bile olmazmış çekişte bunu gördüm. tabi bunları 100 lüksle 105e için söylüyorum. 557 zf şanzımanın 100 lük 110 lukla uyumu harika ama 80 liklerdeki zf şanzımanla e şanzımanın kıyasını bilemem. eğer 100 lük olacaksa mutlaka ama mutlaka zf olmalı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phantomerkunt, post: 862777, member: 220"] [b]Ynt: 90 e +[/b] ben e serisini ilk defa deneme şansını geçen hafta buldum. amcam gilde fabrikanın 105 e si var şu anda. bindim öyle boş gezinmeye çok atik hiç boğulma yok dedim heralde forumda anlatılanlar gibi atikmiş. neyse dedim bir kültüvatör takayım bizim 100 lüksle deneyeyim. ikisine de 13 lü yaylı ağır tip kültüvatörleri taktım. e olan bizim lüksün yanına bile gelemez hakikakten çekişi çok kötü geldi bana. bir sefer motorda denge yok ayaklaır yere basmıyor badanaj ediyor. 3 takviye 1. viteste hararet yaptı zorlanıyor çekmedi. bilmiyorum hepsi mi böyle ama bu hiç hoşuma gitmedi lakin şöyle bir şey var bunun üzerinde ek ağırlıkları yoktu belki olursa ne olur onu bilemem. forumdaki e zf den çok çekiyor algısı bence yanlış kesinlikle yanlış lüksle e kıyas bile olmazmış çekişte bunu gördüm. tabi bunları 100 lüksle 105e için söylüyorum. 557 zf şanzımanın 100 lük 110 lukla uyumu harika ama 80 liklerdeki zf şanzımanla e şanzımanın kıyasını bilemem. eğer 100 lük olacaksa mutlaka ama mutlaka zf olmalı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
90 e +
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt