PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
90e erkunt.denemesı.ama nasıl bı deneme.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 624451" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: 90e erkunt.denemesı.ama nasıl bı deneme.</strong></p><p></p><p>butür tarla denemeleri nedense ankara ana bayisi hariç diger bayilerde yok</p><p>gerçi butür abartılı reklama da gerek yok biz alsak böyle kullansak traktör arızalansa garantiye girmezz kullanıcı hatası derler ondan sonrada bana milliyetçilikten türk malı olmasından bahsederler geçin bu ayakları yerli ben yerliyim diyen firmalar</p><p>konuşurken güzel rölantide çekiyor derler bilmem kaç gazda sürüm yaparsan şukadar yakıt yakar derler ama kendiler işin suyunu çıkarırlar deneme traktörlerinin canını alırlar traktörün üsütne birtanede operatör hüseyin koydularmı deyme keyiflerine </p><p>sanki traktörü alana birtanede operatör hüseyin verecekler promosyon olarak</p><p>kaç kişi ankara bayisi hariç diger bayilerin böyle reklam amaçlı denemelerine şahit oldu prakla sayacak kadar azdır belkide hiç yoktur</p><p>arkasına aleti takarsın tarla günleri tarla denemeleri vs vs isimli bir ilan verirsin orda normal sürümünü yaparsın onuda görsel medyada ve internette yayınlarsın olay bukadar basit ama </p><p>bayiler oturdugu yerden traktör satmaya çalışıyor onuda beceremiyor hala bizim burda sattıkları 1 tane traktör yok koca köyde</p><p>diger firmalar uygun mevsimlerdenerdeyse her ay tarla günü yapıyor telefona da smj geliyor filanca köyde yeni modelelrimizin tarla denemeleri var davetlisiniz falan yazıyorar</p><p>erkunt bayisine nisan mayıs aylarında dedim bizim köye getir bir kaç traktör deneyelim ilk verdigin traktörüde biraz uygun fiyata ver reklam olsun dedim ama hala gelecekler 20sene sonra falan gelirler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 624451, member: 33118"] [b]Ynt: 90e erkunt.denemesı.ama nasıl bı deneme.[/b] butür tarla denemeleri nedense ankara ana bayisi hariç diger bayilerde yok gerçi butür abartılı reklama da gerek yok biz alsak böyle kullansak traktör arızalansa garantiye girmezz kullanıcı hatası derler ondan sonrada bana milliyetçilikten türk malı olmasından bahsederler geçin bu ayakları yerli ben yerliyim diyen firmalar konuşurken güzel rölantide çekiyor derler bilmem kaç gazda sürüm yaparsan şukadar yakıt yakar derler ama kendiler işin suyunu çıkarırlar deneme traktörlerinin canını alırlar traktörün üsütne birtanede operatör hüseyin koydularmı deyme keyiflerine sanki traktörü alana birtanede operatör hüseyin verecekler promosyon olarak kaç kişi ankara bayisi hariç diger bayilerin böyle reklam amaçlı denemelerine şahit oldu prakla sayacak kadar azdır belkide hiç yoktur arkasına aleti takarsın tarla günleri tarla denemeleri vs vs isimli bir ilan verirsin orda normal sürümünü yaparsın onuda görsel medyada ve internette yayınlarsın olay bukadar basit ama bayiler oturdugu yerden traktör satmaya çalışıyor onuda beceremiyor hala bizim burda sattıkları 1 tane traktör yok koca köyde diger firmalar uygun mevsimlerdenerdeyse her ay tarla günü yapıyor telefona da smj geliyor filanca köyde yeni modelelrimizin tarla denemeleri var davetlisiniz falan yazıyorar erkunt bayisine nisan mayıs aylarında dedim bizim köye getir bir kaç traktör deneyelim ilk verdigin traktörüde biraz uygun fiyata ver reklam olsun dedim ama hala gelecekler 20sene sonra falan gelirler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
90e erkunt.denemesı.ama nasıl bı deneme.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt