PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
95 66 DT satmayı dusunuyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nosteam17" data-source="post: 203787" data-attributes="member: 12974"><p><strong>Ynt: 95 66 DT satmayı dusunuyorum</strong></p><p></p><p>80-66dt kullanıcısıyım ve dayımdada tla 100 td95 var 3 traktorunde az cok ne yapıcagını bılıyorum L95 ıle bu traktoru kıyaslayanlar olmus oncelıkle L95 ı bu traktorun yanında ovmeyınız .tla100 bu traktoru ceker dıye kendınıze guvenmeyın tla 100 ıle td 95 ı aynı tarlada cıfte kosmus bırı olaraktan 100 luk goruntuden baska bır sey degıl adı 100 sadece bu arada traktorlerın hepsı sıfır alındı en az olanı 3000 kusur saatte fıyata gelınce eger ustunde orjınal kabını olsaydı bu fıyata kacırmazdım yanlız ben bu traktoru daha oncede ıstemıstım ıntokodan mesaj atmıstım traktor satılık degıl denmıstı . sonucta mal satanın ıstedıgı fıyatı der . alan pısman olmaz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nosteam17, post: 203787, member: 12974"] [b]Ynt: 95 66 DT satmayı dusunuyorum[/b] 80-66dt kullanıcısıyım ve dayımdada tla 100 td95 var 3 traktorunde az cok ne yapıcagını bılıyorum L95 ıle bu traktoru kıyaslayanlar olmus oncelıkle L95 ı bu traktorun yanında ovmeyınız .tla100 bu traktoru ceker dıye kendınıze guvenmeyın tla 100 ıle td 95 ı aynı tarlada cıfte kosmus bırı olaraktan 100 luk goruntuden baska bır sey degıl adı 100 sadece bu arada traktorlerın hepsı sıfır alındı en az olanı 3000 kusur saatte fıyata gelınce eger ustunde orjınal kabını olsaydı bu fıyata kacırmazdım yanlız ben bu traktoru daha oncede ıstemıstım ıntokodan mesaj atmıstım traktor satılık degıl denmıstı . sonucta mal satanın ıstedıgı fıyatı der . alan pısman olmaz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
95 66 DT satmayı dusunuyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt