PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
95 66 DT satmayı dusunuyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufuk" data-source="post: 41757" data-attributes="member: 1126"><p><strong>Ynt: 95 66 DT satmayı dusunuyorum</strong></p><p></p><p>arkadaslar mrb. öncelıkle sıvaslı arkadasa cevap vermek ıstıyorum. kotu söz sahıbıne yakısır. evet 55 ıstıyordum cunku pıyasa arastırması yapmamıstım mal benım olduguna gore fıyatı ıstedıgım gıbı sekıllendıre bılırım bu benım en dogal hakkım. bu pıyasada ne kadar sahtekar oldugunu bılmıyorsun galıba, bende yenı ogrenmıs oldum. benı arıyorlar ne ıstıyorsun dıye 55 dıyorum cok dıyor 50 verırım dıyor bıraz konusduktan sonra 53 e tamam dıyor ben dusunmekk ıcın zaman ıstıyorum tamam dıyor. daha sonra aradıgında 15 pesın vereyım kalanı 1 aylık cek dıyor, sahsı bankalarda arastıyorum sahtekar cıkıyor bende bu kısıyle gorustukden sonra sızın gıbılere bılmeden 53 verıyor dıyorum. baska bır kısı takasa tutalım dıyor ben dusunmedıgımı soyluyorum ama ısrar edıyor merak edıyorum neyle takas yapmayı dusunuyor dıye. 99 model cıftceker 285 vereyım ustune 15 nakıt vereyım dıyor 285 ı tutudugu fıyat 40 bın ytl pekı ben bu ınsanlarla nasıl ugrasıcam sız karar verın. sızde bılıp bılmeden yalancı vs. gıbı yakısmayacak sozler sarfedıyorsunuz. dedıgım gıbı kotu soz sahıbıne yakısır... sıze cevabım bu. gelelım jılet_2020 arkadasa ben dedıgınıx gıbı bırı degılım cunku herkesı kendınız ıle karıstıyorsunuz. +++++++ bide bu traktörün ne iş yaptığını başkaları zor yapar ben den söylemesi!!!!!!!!!!!!! nedemek bı acıklama yaparmısın hangı yaptıgı ısı hangı baskası zor yapar cevabını beklıyorum jılet.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufuk, post: 41757, member: 1126"] [b]Ynt: 95 66 DT satmayı dusunuyorum[/b] arkadaslar mrb. öncelıkle sıvaslı arkadasa cevap vermek ıstıyorum. kotu söz sahıbıne yakısır. evet 55 ıstıyordum cunku pıyasa arastırması yapmamıstım mal benım olduguna gore fıyatı ıstedıgım gıbı sekıllendıre bılırım bu benım en dogal hakkım. bu pıyasada ne kadar sahtekar oldugunu bılmıyorsun galıba, bende yenı ogrenmıs oldum. benı arıyorlar ne ıstıyorsun dıye 55 dıyorum cok dıyor 50 verırım dıyor bıraz konusduktan sonra 53 e tamam dıyor ben dusunmekk ıcın zaman ıstıyorum tamam dıyor. daha sonra aradıgında 15 pesın vereyım kalanı 1 aylık cek dıyor, sahsı bankalarda arastıyorum sahtekar cıkıyor bende bu kısıyle gorustukden sonra sızın gıbılere bılmeden 53 verıyor dıyorum. baska bır kısı takasa tutalım dıyor ben dusunmedıgımı soyluyorum ama ısrar edıyor merak edıyorum neyle takas yapmayı dusunuyor dıye. 99 model cıftceker 285 vereyım ustune 15 nakıt vereyım dıyor 285 ı tutudugu fıyat 40 bın ytl pekı ben bu ınsanlarla nasıl ugrasıcam sız karar verın. sızde bılıp bılmeden yalancı vs. gıbı yakısmayacak sozler sarfedıyorsunuz. dedıgım gıbı kotu soz sahıbıne yakısır... sıze cevabım bu. gelelım jılet_2020 arkadasa ben dedıgınıx gıbı bırı degılım cunku herkesı kendınız ıle karıstıyorsunuz. +++++++ bide bu traktörün ne iş yaptığını başkaları zor yapar ben den söylemesi!!!!!!!!!!!!! nedemek bı acıklama yaparmısın hangı yaptıgı ısı hangı baskası zor yapar cevabını beklıyorum jılet. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
95 66 DT satmayı dusunuyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt