PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 184872" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: 95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz</strong></p><p></p><p>vallah bir çogunuz boş konuşuyorsunuz.niyemi bir haftadır traktör alım satım işleriyle ilgilendim.ankara dan izmire kadar ankaradan kırşehire kadar.jondereyi araştırdım caseyi araştırdım tümosan başak mf ithal leri same ve landini ve erkunt ister inannını ister inanmayın hem alıcı oldum hem satıcı galerici ve bayileri dolaştım.case alacagım dedim 2008 model erkuntum ve jonderem var dedim erkunt servet 80 4x4 jd 56 25 4x4 ikisinden birini aldedim borcumuz ne olur sonuç hüsran, 28 lira jd 35 lira erkunt.nh gidiyorum sonuç daha kötü caseyi bile almayacak nerdeyse.jd gittim 30binlira üste erkunta karşılık galericilere satlık ettim erkuntu 32 binlira jd yaramaz case almam inanın kimin eli kimin cebinde belli degil.ülkede durum vahim ne yerliyi alan var ne ithali altın olsa bakmıyorlar.meydanı nh kapmış başka hiç bir model yok mfnin uzelle oyunu nh yaramış.evet jd alan kısmen fazla ya sıkıştın satacaksan vay haline.araştırıp gözünüzle göre bilir kulagınızla duya bilirsiniz.alım satım ortada</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 184872, member: 988"] [b]Ynt: 95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz[/b] vallah bir çogunuz boş konuşuyorsunuz.niyemi bir haftadır traktör alım satım işleriyle ilgilendim.ankara dan izmire kadar ankaradan kırşehire kadar.jondereyi araştırdım caseyi araştırdım tümosan başak mf ithal leri same ve landini ve erkunt ister inannını ister inanmayın hem alıcı oldum hem satıcı galerici ve bayileri dolaştım.case alacagım dedim 2008 model erkuntum ve jonderem var dedim erkunt servet 80 4x4 jd 56 25 4x4 ikisinden birini aldedim borcumuz ne olur sonuç hüsran, 28 lira jd 35 lira erkunt.nh gidiyorum sonuç daha kötü caseyi bile almayacak nerdeyse.jd gittim 30binlira üste erkunta karşılık galericilere satlık ettim erkuntu 32 binlira jd yaramaz case almam inanın kimin eli kimin cebinde belli degil.ülkede durum vahim ne yerliyi alan var ne ithali altın olsa bakmıyorlar.meydanı nh kapmış başka hiç bir model yok mfnin uzelle oyunu nh yaramış.evet jd alan kısmen fazla ya sıkıştın satacaksan vay haline.araştırıp gözünüzle göre bilir kulagınızla duya bilirsiniz.alım satım ortada [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
95 hp civarindaki traktorlerden hangisini secersiniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt