PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
9540/8540 aldırmayı düşünüyoruz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 714009" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: 9540/8540 aldırmayı düşünüyoruz?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>m8540 ile de daralı 23ton kum iki römorka atım ben oda canavar gibi cekti ..3.5-4 ton römorklar 3800kg da traktör yani 15.5ton kum eder bende düzde 6 ve inişlerde 6 ile gittim rampaya göre en az 2 ye düştü çok dik rampalarda alıp kullanınca görürsünüz.. ayrıca video paylaşmıştım 10ton 700kg olması lazım net bugday yuklemiştim yine çift römork kovancılar a giden varsa bilir karagedik rampasını 4.vitesle çıktım cok zorlanmadan o rampa 3km den fazla ve hatırı sayılır bi rampa.. ve inişlerin cogunda fren e hiç dokunmadım acayip bi komplösörü var inişlerde hiç yuk basmıyor.. m9540 ı çok daha performanslıdır 10bg az degil.. slaj makinası yeni ise ve slaj da çok sık ve boylu degilse küçük traktörlerde biçebilir ama slaj çok kaba ise ve makinanın bıcakları eskimiş ise 100bg ustu traktörler bile zorlanır.. bu acıdan her koşulda sırabagımsızda performans almak isteniyorsa seri biçim yapılmak isteniyorsa 90bg üstü iyi seçim olur.. ama m8540 veya baska bi 85lik traktörde normal sartlarda çalıştırabilir diye düşünüyorum iş çalıştırmak degil her şartta seri çalıştırmak bence slaj işinde.. tabi seçim size kalmış.. kubotaların kuyruk mili güçleri ve verimi sınıfının üzerindedir. testleri çok iyidi muadillerine göre.. zetor la kubota bi çok yönden ortak özelliklere sahipler yanlız motor karakteriskleri çok farklı biri düşük devirli biri hızlı devirli sürüs sitilleri farklı olur yani ikisininde farklı işlerde üstünlükleri olur.. ha bu arada ben 10ton net yukle gidip 5ton net yukle döndüm artıı bir tek dingilli birde 4 tekerlekli römorkla yaklaşık gidiş dönüş 50-58km arası gecen yaz mobilden mazot alarak denedim yine aynı yerden aldım 82tl mazot aldı traktör mazotun litresi 3.750 tl idi..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 714009, member: 2401"] [b]Ynt: 9540/8540 aldırmayı düşünüyoruz?[/b] m8540 ile de daralı 23ton kum iki römorka atım ben oda canavar gibi cekti ..3.5-4 ton römorklar 3800kg da traktör yani 15.5ton kum eder bende düzde 6 ve inişlerde 6 ile gittim rampaya göre en az 2 ye düştü çok dik rampalarda alıp kullanınca görürsünüz.. ayrıca video paylaşmıştım 10ton 700kg olması lazım net bugday yuklemiştim yine çift römork kovancılar a giden varsa bilir karagedik rampasını 4.vitesle çıktım cok zorlanmadan o rampa 3km den fazla ve hatırı sayılır bi rampa.. ve inişlerin cogunda fren e hiç dokunmadım acayip bi komplösörü var inişlerde hiç yuk basmıyor.. m9540 ı çok daha performanslıdır 10bg az degil.. slaj makinası yeni ise ve slaj da çok sık ve boylu degilse küçük traktörlerde biçebilir ama slaj çok kaba ise ve makinanın bıcakları eskimiş ise 100bg ustu traktörler bile zorlanır.. bu acıdan her koşulda sırabagımsızda performans almak isteniyorsa seri biçim yapılmak isteniyorsa 90bg üstü iyi seçim olur.. ama m8540 veya baska bi 85lik traktörde normal sartlarda çalıştırabilir diye düşünüyorum iş çalıştırmak degil her şartta seri çalıştırmak bence slaj işinde.. tabi seçim size kalmış.. kubotaların kuyruk mili güçleri ve verimi sınıfının üzerindedir. testleri çok iyidi muadillerine göre.. zetor la kubota bi çok yönden ortak özelliklere sahipler yanlız motor karakteriskleri çok farklı biri düşük devirli biri hızlı devirli sürüs sitilleri farklı olur yani ikisininde farklı işlerde üstünlükleri olur.. ha bu arada ben 10ton net yukle gidip 5ton net yukle döndüm artıı bir tek dingilli birde 4 tekerlekli römorkla yaklaşık gidiş dönüş 50-58km arası gecen yaz mobilden mazot alarak denedim yine aynı yerden aldım 82tl mazot aldı traktör mazotun litresi 3.750 tl idi.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Kubota
Teknik Bilgiler-Yorumlar
9540/8540 aldırmayı düşünüyoruz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt