PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
ABD Et Hayvancılığı Araştırma Merkezinden (US MARC) Görüntüler (Clay Center-NB)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="sebazios" data-source="post: 882867" data-attributes="member: 21067"><p><strong>Ynt: ABD Et Hayvancılığı Araştırma Merkezinden (US MARC) Görüntüler (Clay Center-NB)</strong></p><p></p><p>Gursel dedigin gibi en iyi kazanç üretmekte degil pazarlamakta. Yapılan her işlem ham maddeye katma deger kazandırıyor. </p><p></p><p>Ekmek undan, un buğdaydan her zaman pahalı. Bu işlemleri yapmak da kazancı yükselten etkenler. Bu kesin. </p><p></p><p>Türkiye ' de eksik olan şey, en iyi ekmeğin hangi buğdaydan, nasıl bir öğütme sonucunda elde edildiğini, hem değirmenci, hem fırıncı, hem de cifci ile (bu listeye diyetisyen, son kullanici olan vatandas vs gruplari danekleyebilirsin) koordinasyonlu sekilde araştıran, basında akademisyenlerin bulunduğu ciddi bir arastirma kurumunun olmaması. </p><p></p><p>Universiteler, sektörden bağımsız lokal calismalar yürüyor. </p><p></p><p>Ticaret borsalarının hepsinde yapılan guliten yada hektolitre ölçümünden bahsetmiyorum. Ayrıntılı ve sistematik calışma kastettiğim Sey. </p><p></p><p>Not: örnegi et, süt ve diger tum tarim ürünleri için genisleyebiliriz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sebazios, post: 882867, member: 21067"] [b]Ynt: ABD Et Hayvancılığı Araştırma Merkezinden (US MARC) Görüntüler (Clay Center-NB)[/b] Gursel dedigin gibi en iyi kazanç üretmekte degil pazarlamakta. Yapılan her işlem ham maddeye katma deger kazandırıyor. Ekmek undan, un buğdaydan her zaman pahalı. Bu işlemleri yapmak da kazancı yükselten etkenler. Bu kesin. Türkiye ' de eksik olan şey, en iyi ekmeğin hangi buğdaydan, nasıl bir öğütme sonucunda elde edildiğini, hem değirmenci, hem fırıncı, hem de cifci ile (bu listeye diyetisyen, son kullanici olan vatandas vs gruplari danekleyebilirsin) koordinasyonlu sekilde araştıran, basında akademisyenlerin bulunduğu ciddi bir arastirma kurumunun olmaması. Universiteler, sektörden bağımsız lokal calismalar yürüyor. Ticaret borsalarının hepsinde yapılan guliten yada hektolitre ölçümünden bahsetmiyorum. Ayrıntılı ve sistematik calışma kastettiğim Sey. Not: örnegi et, süt ve diger tum tarim ürünleri için genisleyebiliriz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
ABD Et Hayvancılığı Araştırma Merkezinden (US MARC) Görüntüler (Clay Center-NB)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt