PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ABD'de Çiftçilik...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 867788" data-attributes="member: 26155"><p><strong>Ynt: ABD Çiftçilik...</strong></p><p></p><p>Şeker pancarı kotalı...</p><p>Çünkü Mısır ' dan elde edilen şekeri amerikadan ithal ediyoruz..</p><p>çifçi sen ekme kazanma...</p><p>amerika zorla satıyor yalaka ülkelere..</p><p>elbetteki onların çiftçileri daha çok kazanır..</p><p>yüzbinlerce dekar mısır ekiliyor.. neden ????</p><p>arjantinden patates,,</p><p>ukrayna, rusyadan buğday...</p><p>Çin ' den pirinç...</p><p>benim gibi ahmak Çiftçilerde...</p><p>ektiği patatesi kışın hayvanlara yem olarak dağıtır...</p><p>neyin kafasını yaşıyoruz..</p><p>oldu olacak diye çırpınırken..</p><p>bi bakmışın yaş 70 iş bitmiş...</p><p>orada para kazanan yerinde kalıyor ...</p><p>burada kazanan olursa hasbelkader..hemen göç ediyor...</p><p>bi fırsat düştü kaçayım diyor...</p><p>benim başıma 6 ay kar yağıyor..</p><p>bir ürünü zorla kaldırıyorum..</p><p>amerika güçlü...</p><p>elbetteki çiftçiside güçlü olacak...</p><p>amerika acımasız...</p><p>elbetteki dünyayı yakıp kavurur...</p><p>anlatacak çok şey var....uzarrrr gider...</p><p>bize sil baştan çiftçilik lazım..</p><p>bunun içinde devlet ve yönetici..</p><p>onada bol bol para lazım...</p><p>demekki neymiş....</p><p>60-70 hp traktör beğenmeye devammmm..</p><p>hattatı veya uzeli eleştirmeye devam..</p><p>kara lastiğe ve yamalı pantola devam...</p><p>demekki neymiş...</p><p>bize nazar değmiş agalar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 867788, member: 26155"] [b]Ynt: ABD Çiftçilik...[/b] Şeker pancarı kotalı... Çünkü Mısır ' dan elde edilen şekeri amerikadan ithal ediyoruz.. çifçi sen ekme kazanma... amerika zorla satıyor yalaka ülkelere.. elbetteki onların çiftçileri daha çok kazanır.. yüzbinlerce dekar mısır ekiliyor.. neden ???? arjantinden patates,, ukrayna, rusyadan buğday... Çin ' den pirinç... benim gibi ahmak Çiftçilerde... ektiği patatesi kışın hayvanlara yem olarak dağıtır... neyin kafasını yaşıyoruz.. oldu olacak diye çırpınırken.. bi bakmışın yaş 70 iş bitmiş... orada para kazanan yerinde kalıyor ... burada kazanan olursa hasbelkader..hemen göç ediyor... bi fırsat düştü kaçayım diyor... benim başıma 6 ay kar yağıyor.. bir ürünü zorla kaldırıyorum.. amerika güçlü... elbetteki çiftçiside güçlü olacak... amerika acımasız... elbetteki dünyayı yakıp kavurur... anlatacak çok şey var....uzarrrr gider... bize sil baştan çiftçilik lazım.. bunun içinde devlet ve yönetici.. onada bol bol para lazım... demekki neymiş.... 60-70 hp traktör beğenmeye devammmm.. hattatı veya uzeli eleştirmeye devam.. kara lastiğe ve yamalı pantola devam... demekki neymiş... bize nazar değmiş agalar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ABD'de Çiftçilik...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt