PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
*** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YUSUFTUYLUOGLU" data-source="post: 973045" data-attributes="member: 26155"><p><strong>Ynt: *** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar herhalde anlamak istemiyorsunuz..</p><p></p><p>kimse size siyaset yapamazsınız demiyor..</p><p>sanki hayatınizdan siyaseti silip susup oturmanızı isteyenmi var..</p><p>HAYIR ASLA TABİKİ KONUŞUN....</p><p></p><p>Bunun için önümüzde iki tencere var..</p><p>biz diyoruzki efendiler....</p><p>şu tencerede pilav..</p><p>şu tencerede fasulye yapalım..</p><p>ikisi birlikte kaynamasın...</p><p></p><p>bu forum yani TRAKKULÜP sadece çiftçilik v.s ile</p><p>diğer sitelerde face ve twett gibi siyaset ve her türlü düşünce ile</p><p>beraberlik kuracağımız platform olsun..</p><p></p><p>sizde bir hırs....</p><p>tek tencerede iki yemek çorba yapacaz diyorsunuz..</p><p>buna asla ve asla müsade edilmeyecek ...</p><p>buna emin olun...</p><p>hepimizin face veya twett hesabı var...</p><p>gelin orada kaynatalım diyoruz...</p><p>aldırış eden yok...</p><p>ankarada buluşup birlik kuralım...</p><p>siyasetin en Alásını orada yapalım diyoruz..</p><p>herkes kayboluyor...</p><p>yok illa buradan zorluyorsunuz...</p><p></p><p>DEMEK şuki bir kasıt var TRAKKULÜBE yönelik...</p><p>burayı savaş alanına siyaset meydanına çevirip</p><p>birşeyler planlamanın peşinde olanlar var..</p><p>şansınıza duyulan sevgi saygı ve itibarı...</p><p>siyasi iletilerle bitirmeyin...</p><p>siz nasıl zıt görüşleri istemezseniz..</p><p>bilakis zıt görüşlerde sizi sevmez..</p><p>zararı hepimiz çekeriz...</p><p>kimse bundan kâr etmez..</p><p>trakkulübe yazık olur...</p><p>bir daha böyle bir ortam bulamayız..</p><p>ben en içten samimiyetimle tekrar forum ahalisinden</p><p>rica ediyorum...... LÜTFEN SİYASET KOKAN...</p><p>LAF SOKAN... v.s iletilerden uzak durun...</p><p></p><p>hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YUSUFTUYLUOGLU, post: 973045, member: 26155"] [b]Ynt: *** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***[/b] Arkadaşlar herhalde anlamak istemiyorsunuz.. kimse size siyaset yapamazsınız demiyor.. sanki hayatınizdan siyaseti silip susup oturmanızı isteyenmi var.. HAYIR ASLA TABİKİ KONUŞUN.... Bunun için önümüzde iki tencere var.. biz diyoruzki efendiler.... şu tencerede pilav.. şu tencerede fasulye yapalım.. ikisi birlikte kaynamasın... bu forum yani TRAKKULÜP sadece çiftçilik v.s ile diğer sitelerde face ve twett gibi siyaset ve her türlü düşünce ile beraberlik kuracağımız platform olsun.. sizde bir hırs.... tek tencerede iki yemek çorba yapacaz diyorsunuz.. buna asla ve asla müsade edilmeyecek ... buna emin olun... hepimizin face veya twett hesabı var... gelin orada kaynatalım diyoruz... aldırış eden yok... ankarada buluşup birlik kuralım... siyasetin en Alásını orada yapalım diyoruz.. herkes kayboluyor... yok illa buradan zorluyorsunuz... DEMEK şuki bir kasıt var TRAKKULÜBE yönelik... burayı savaş alanına siyaset meydanına çevirip birşeyler planlamanın peşinde olanlar var.. şansınıza duyulan sevgi saygı ve itibarı... siyasi iletilerle bitirmeyin... siz nasıl zıt görüşleri istemezseniz.. bilakis zıt görüşlerde sizi sevmez.. zararı hepimiz çekeriz... kimse bundan kâr etmez.. trakkulübe yazık olur... bir daha böyle bir ortam bulamayız.. ben en içten samimiyetimle tekrar forum ahalisinden rica ediyorum...... LÜTFEN SİYASET KOKAN... LAF SOKAN... v.s iletilerden uzak durun... hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
*** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt