PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
*** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="7437" data-source="post: 973542" data-attributes="member: 58094"><p><strong>Ynt: *** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar birazda öz eleştiri yapalımmı? 1- yıl 2010 et krizi çıktı tarım bakanlığı şubatta sayım yaptırdı yeterli hayvan var sorun yok dedi kimse hayvan kestirmedi mart ayında sayım yaptırdı gene kestirmedi kesim 18,5tl ye çıktı ve nitekim ithalat kararı alındı et 13 e düştü. tanıdık bir besici ile sohbetimizde bana aynen söylemi ' ' seninki beni batırdı 150,000 tl zararım var ' ' dedi hayvanlarını neden kestirmediğini sorunca kırmızı et üreticiler birliği başkanının her gün mesaj çektiğini kesimi 25,00 tl ye çıkartacaklarını söylüyormuş.( hatırlarsanız ankara ' da besiciler tarafından dövülmüştü) sizce suçlu kim?. 2- Benim yaşadığım ilçe 7000 nüfusu var son 1 yılda kesilen inek sayısı 2000 miş Türkiye genelini siz düşünün, 3 kuruş para kazanacam diye inekleri kestiren tecir ve besiciler olduğu müddetçe biz daha çok hayvan ithal eder kazandığımız o üç kuruş burnumuzdan gelir. Artık herkesin biraz devletçi düşünüp 2 yıl inek kesmemesi lazım 2 yıl sonra bizim hayvan sıkıntımız kalmaz diye düşünüyorum. Bu benim kişişel düşüncem, düşünceme kimsenin katılmasınıda beklemiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="7437, post: 973542, member: 58094"] [b]Ynt: *** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***[/b] Arkadaşlar birazda öz eleştiri yapalımmı? 1- yıl 2010 et krizi çıktı tarım bakanlığı şubatta sayım yaptırdı yeterli hayvan var sorun yok dedi kimse hayvan kestirmedi mart ayında sayım yaptırdı gene kestirmedi kesim 18,5tl ye çıktı ve nitekim ithalat kararı alındı et 13 e düştü. tanıdık bir besici ile sohbetimizde bana aynen söylemi ' ' seninki beni batırdı 150,000 tl zararım var ' ' dedi hayvanlarını neden kestirmediğini sorunca kırmızı et üreticiler birliği başkanının her gün mesaj çektiğini kesimi 25,00 tl ye çıkartacaklarını söylüyormuş.( hatırlarsanız ankara ' da besiciler tarafından dövülmüştü) sizce suçlu kim?. 2- Benim yaşadığım ilçe 7000 nüfusu var son 1 yılda kesilen inek sayısı 2000 miş Türkiye genelini siz düşünün, 3 kuruş para kazanacam diye inekleri kestiren tecir ve besiciler olduğu müddetçe biz daha çok hayvan ithal eder kazandığımız o üç kuruş burnumuzdan gelir. Artık herkesin biraz devletçi düşünüp 2 yıl inek kesmemesi lazım 2 yıl sonra bizim hayvan sıkıntımız kalmaz diye düşünüyorum. Bu benim kişişel düşüncem, düşünceme kimsenin katılmasınıda beklemiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
*** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt