PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
*** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="poyraz51" data-source="post: 973703" data-attributes="member: 59743"><p><strong>Ynt: *** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***</strong></p><p></p><p>amma dertliyiz be kardeşim inanın insanın satıp savıp ya rusyaya ya avrupaya gidesi geliyor orda çiftlik sahibi üreticiysen ağasın paşasın buırdada çiftçiköylübirdevetdairesine gitse ezilir büzülür ..üretir çalışır çabalr sabahlara kadar koyun güder bir türlü istediği parayıyani hakkı olanı alamaz aracısı kazanır kesimhanesi kazanır kesdirdiği kuzunun ciğreini işkembesini alacak olsa bile parayla alır alsana alsana kaldı ...kim hasana hesabı düşünür durur ..lakin kanaatkardır i nsanım her zorluğa göğüsgerir şükreder işiniyapar...allahsonumuzu hayretsin ülkede istikrar varmış peh peh peh koyuncuya yok inekçiye yok çiftçiye yok ...neolacağıdı inşaat sektörünü ülkenin lokomotifi die gören bir anlşayış yönetiyor bizi nebekliyordukki .. ben parayı buldumda alacak evmi bulamadım param olsun şehirde işim ne köyde yaparım evimi mesela allah sonumuzu hayretsin lakin iyye gitmiyor çiftçimizi üreticimizi zor günler bekliyor benden sölemesi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="poyraz51, post: 973703, member: 59743"] [b]Ynt: *** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***[/b] amma dertliyiz be kardeşim inanın insanın satıp savıp ya rusyaya ya avrupaya gidesi geliyor orda çiftlik sahibi üreticiysen ağasın paşasın buırdada çiftçiköylübirdevetdairesine gitse ezilir büzülür ..üretir çalışır çabalr sabahlara kadar koyun güder bir türlü istediği parayıyani hakkı olanı alamaz aracısı kazanır kesimhanesi kazanır kesdirdiği kuzunun ciğreini işkembesini alacak olsa bile parayla alır alsana alsana kaldı ...kim hasana hesabı düşünür durur ..lakin kanaatkardır i nsanım her zorluğa göğüsgerir şükreder işiniyapar...allahsonumuzu hayretsin ülkede istikrar varmış peh peh peh koyuncuya yok inekçiye yok çiftçiye yok ...neolacağıdı inşaat sektörünü ülkenin lokomotifi die gören bir anlşayış yönetiyor bizi nebekliyordukki .. ben parayı buldumda alacak evmi bulamadım param olsun şehirde işim ne köyde yaparım evimi mesela allah sonumuzu hayretsin lakin iyye gitmiyor çiftçimizi üreticimizi zor günler bekliyor benden sölemesi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
*** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt