PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
*** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 974229" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: *** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>devlet üretici ile tüketici arasında yok.tüm sorun burada.</p><p>bir başka konu devlet imkan olanakları yatırmları büyük ve orta büyüklükteki işletmelere tanımasıdır.</p><p>üç beş besisi olanın malı olanın söz hakkı yok.</p><p>et fiyatlarının düşmesi iki yölü olur.</p><p>bir köyde her evde ahırda işletme büyüklügü söz konusu olmadan hayvan olmalı.teşvik bu olmalı.</p><p>iki tevik ve yatırımda şartlar herkese herkesin gücüne göre olcak.yani şehir de ev daire arsa kefil kürek memur kefil madıra ahır şartlarında agır maddeler ince maddeler kaldırılamalı.</p><p>et alımı satımı kesimi devlet denetim ve içinde olcak.özel kesim hanelere giren çıkan mal sıkı takip edilecek.</p><p> besi yapanlar bir lira buzagı parası iki lira yem destegi gibi göstermelik destek ve primden kurtulmalı.gereken destek verilsin ki üretim artsın artarkende fiyat besiciyi magdur etmesin.</p><p></p><p>dolar çıktı besici kar mı yapacak zarar mı şimdi onun peşinde</p><p></p><p>tarım da hatalar çok.maliyet ve dengesiz ithalat ve üretim çiftçiye köylüye tüketene zarar veriyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 974229, member: 988"] [b]Ynt: *** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***[/b] devlet üretici ile tüketici arasında yok.tüm sorun burada. bir başka konu devlet imkan olanakları yatırmları büyük ve orta büyüklükteki işletmelere tanımasıdır. üç beş besisi olanın malı olanın söz hakkı yok. et fiyatlarının düşmesi iki yölü olur. bir köyde her evde ahırda işletme büyüklügü söz konusu olmadan hayvan olmalı.teşvik bu olmalı. iki tevik ve yatırımda şartlar herkese herkesin gücüne göre olcak.yani şehir de ev daire arsa kefil kürek memur kefil madıra ahır şartlarında agır maddeler ince maddeler kaldırılamalı. et alımı satımı kesimi devlet denetim ve içinde olcak.özel kesim hanelere giren çıkan mal sıkı takip edilecek. besi yapanlar bir lira buzagı parası iki lira yem destegi gibi göstermelik destek ve primden kurtulmalı.gereken destek verilsin ki üretim artsın artarkende fiyat besiciyi magdur etmesin. dolar çıktı besici kar mı yapacak zarar mı şimdi onun peşinde tarım da hatalar çok.maliyet ve dengesiz ithalat ve üretim çiftçiye köylüye tüketene zarar veriyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
*** AB'den Canlı Hayvan ve Et İthalatında vergi kaldırıldı ***
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt