PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
ABD'Yİ HARACA BAĞLAYAN TEK DEVLET...!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut71" data-source="post: 583279" data-attributes="member: 25346"><p><strong>Ynt: ABD'Yİ HARACA BAĞLAYAN TEK DEVLET...!</strong></p><p></p><p>vay arkadaşlar kızmayın ama bizim kahramanımız polat onları ki rambo ara ların a ağır sikletle tüy siklet kadar fark var devletler atrasında ki farkda aynen böyle almanyayı ikinci dünya savaşında durduran devlette amerikadır amerika olmasa belkide almanya dünyaya hakim olacaktı daha ben çocuktum haberlerden çat pat hatırlıyorum yıldız savaşları diye bir projesi vardı uydudaki lazer güdüm lü silahlarda dünya daki bir hedefe nokta atışı yapan bir sistem aradan tam 30yıl geçti heralde yapmışlardır amerika hafife alınacak bir devlet değil.. bizim daha çok çalışmamız lazım çok.....çokk...aşık mahsuni şerif 40yıl önce gerçekleri görmüşşşş o türküyü yazmışşş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut71, post: 583279, member: 25346"] [b]Ynt: ABD'Yİ HARACA BAĞLAYAN TEK DEVLET...![/b] vay arkadaşlar kızmayın ama bizim kahramanımız polat onları ki rambo ara ların a ağır sikletle tüy siklet kadar fark var devletler atrasında ki farkda aynen böyle almanyayı ikinci dünya savaşında durduran devlette amerikadır amerika olmasa belkide almanya dünyaya hakim olacaktı daha ben çocuktum haberlerden çat pat hatırlıyorum yıldız savaşları diye bir projesi vardı uydudaki lazer güdüm lü silahlarda dünya daki bir hedefe nokta atışı yapan bir sistem aradan tam 30yıl geçti heralde yapmışlardır amerika hafife alınacak bir devlet değil.. bizim daha çok çalışmamız lazım çok.....çokk...aşık mahsuni şerif 40yıl önce gerçekleri görmüşşşş o türküyü yazmışşş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
ABD'Yİ HARACA BAĞLAYAN TEK DEVLET...!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt