PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Abiler merhaba köyde otlak alan a yerli dana alıp salmak istiyorum besi amaçlı sizce karlı mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Murat doğan" data-source="post: 1320124" data-attributes="member: 84451"><p><strong>abiler elimde 100 bin gibi bi para var köyümde Arsam da çok otlak alan da var köyün etrafnda kimse yeme para vermez kışın bi takviye yaparlar diye duydum o kadar diğer türlü ben en iyi. Ve en mantıklı şekilde napabilirm besi yapmak istiyorum. Ve dana dşünüyorum. Daha az uğraştırıcı otlak alan da fazla hayvanlar için arsalarda ne ekebilirm en iyi en karlı nasıl yapabilrm yardımcı olur musunuz? Bizim burda yapanlar yerli dana salıyolar hastalık da az oluyormuş onlarda sizin fikriniz nedir? </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Murat doğan, post: 1320124, member: 84451"] [B]abiler elimde 100 bin gibi bi para var köyümde Arsam da çok otlak alan da var köyün etrafnda kimse yeme para vermez kışın bi takviye yaparlar diye duydum o kadar diğer türlü ben en iyi. Ve en mantıklı şekilde napabilirm besi yapmak istiyorum. Ve dana dşünüyorum. Daha az uğraştırıcı otlak alan da fazla hayvanlar için arsalarda ne ekebilirm en iyi en karlı nasıl yapabilrm yardımcı olur musunuz? Bizim burda yapanlar yerli dana salıyolar hastalık da az oluyormuş onlarda sizin fikriniz nedir? [/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Abiler merhaba köyde otlak alan a yerli dana alıp salmak istiyorum besi amaçlı sizce karlı mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt