PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Açık besi yapmak istiyoruz bilgili abilerimiz dostlarımızın yardımını bkliyorum.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 203805" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: Açık besi yapmak istiyoruz bilgili abilerimiz dostlarımızın yardımını bkliyorum.</strong></p><p></p><p>teşekkür ederim amacımız;</p><p>1)1 yaşında tosun alıp gelecek kurban bayramına kadar bakıp kurban bayramında satmak</p><p>2)kendi hayvanlarımızdan doğan cins vede dışarıdan aldığımız cins tosunları yani et bağlayan tosunları yetiştirip market yada borsada satmak</p><p>3)9-10 tane süt ineği alıp onlara bakmak vede onları geliştirip çoğaltmak.şu an bizim burada sütün litresi 67 krş.bildiğim kadarıyla 3 inekten 1 tanesi hem kendinin hemde diğer 2 ineğin masrafını çıkarır.tam teşekküllü beslersen.diğer ineklerde bakacağımız açık besi(salma)tosunların masrafını çıkarır vede tosunlardan elde ettiğimiz parada kar kalır.tabii ilk 2 sene kar beklemeyeceksin.2 seneden sonra sana kar bırakmaya başlar.</p><p></p><p></p><p>*ayrıca yapacağımız besidede ağır abinin besi tarzı olacak onun yanınada süt ineklerinin barınacağı bir kapalı ahır yapılacak.hayvanlar için slaj pancar tarzı ekilecek az çok yerde var.birazda hicarla bu işi tamamlayabilirz diye düşünüyorum ve düşünüyoruz.ayrıca düşünmeyle olmuyor.ince eleyip sık dokumak gerekiyor.önceden satış yapacağımız yerleride ayarlamak gerekiyor.bu tarz konularda bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim.ilgileriniz için çok teşekkür ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 203805, member: 919"] [b]Ynt: Açık besi yapmak istiyoruz bilgili abilerimiz dostlarımızın yardımını bkliyorum.[/b] teşekkür ederim amacımız; 1)1 yaşında tosun alıp gelecek kurban bayramına kadar bakıp kurban bayramında satmak 2)kendi hayvanlarımızdan doğan cins vede dışarıdan aldığımız cins tosunları yani et bağlayan tosunları yetiştirip market yada borsada satmak 3)9-10 tane süt ineği alıp onlara bakmak vede onları geliştirip çoğaltmak.şu an bizim burada sütün litresi 67 krş.bildiğim kadarıyla 3 inekten 1 tanesi hem kendinin hemde diğer 2 ineğin masrafını çıkarır.tam teşekküllü beslersen.diğer ineklerde bakacağımız açık besi(salma)tosunların masrafını çıkarır vede tosunlardan elde ettiğimiz parada kar kalır.tabii ilk 2 sene kar beklemeyeceksin.2 seneden sonra sana kar bırakmaya başlar. *ayrıca yapacağımız besidede ağır abinin besi tarzı olacak onun yanınada süt ineklerinin barınacağı bir kapalı ahır yapılacak.hayvanlar için slaj pancar tarzı ekilecek az çok yerde var.birazda hicarla bu işi tamamlayabilirz diye düşünüyorum ve düşünüyoruz.ayrıca düşünmeyle olmuyor.ince eleyip sık dokumak gerekiyor.önceden satış yapacağımız yerleride ayarlamak gerekiyor.bu tarz konularda bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim.ilgileriniz için çok teşekkür ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Açık besi yapmak istiyoruz bilgili abilerimiz dostlarımızın yardımını bkliyorum.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt