PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
AÇIK SİSTEM BESİCİLİK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fmd_ticaret" data-source="post: 274506" data-attributes="member: 24791"><p>TÜM üye arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum...yaklasık 4 yıl onceye kadar aılem kapalı sıstem besıcılık yapıyordu bıraz bılgım var ama yeterlı olmadıgı kanatindeyım..yaklasık 100 dekar toprak işliyorum topraktan kaldırdıgım urunlerle beslemek ıstıyorum Ankarada ilk etap da 50 başlık acık sistem besicilik yapmak ıstıyorum 9000 m2 bi arsam var bunun üzerine 0 dan kuracagım.Ayrıca yatırımcı ortakda arıyorum..Siz degerli arkadaşlardan bi kaç istegim var...</p><p>-Açık sistem besinin artıları ve eksileri nelerdir...</p><p>-Ankarada hayvanlar 12 ay boyunca dısarıda kalabılırmı yada uc tarafı kapalı bı yer yapmalımıyım</p><p>-En ucuz besi hayvanını nerden temin ederim hangi pazardan hangi ilden alabilirim.</p><p>-Acık besi hayvanına pancar posası verebilirmiyim.</p><p>-Buyukbas hayvana toz samanmı yoksa balya samanımı verılmelı</p><p>-Sanayi yemi kullanmamayı düşünüyorum sizce nasıl olur ( arpa kepek v.s ile beslemeyi düşünüyorum)</p><p>-Sundurma alanında hayvan basına (2) m2 ustu kapalı altı beton ustu acık alanda (12) m2 toprak alan yeterlimi?</p><p>-Son olarak da sizden uygulamaları gormem ıcın hali hazırda bulunan çifliklerinizden fotograf ve videolar göndermenizi istiyorum.</p><p>fotograf ve video için mail adresim: <a href="mailto:fmd_ticaret@hotmail.com">fmd_ticaret@hotmail.com</a> HEPİNİZE ENGİN BİLGİLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fmd_ticaret, post: 274506, member: 24791"] TÜM üye arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum...yaklasık 4 yıl onceye kadar aılem kapalı sıstem besıcılık yapıyordu bıraz bılgım var ama yeterlı olmadıgı kanatindeyım..yaklasık 100 dekar toprak işliyorum topraktan kaldırdıgım urunlerle beslemek ıstıyorum Ankarada ilk etap da 50 başlık acık sistem besicilik yapmak ıstıyorum 9000 m2 bi arsam var bunun üzerine 0 dan kuracagım.Ayrıca yatırımcı ortakda arıyorum..Siz degerli arkadaşlardan bi kaç istegim var... -Açık sistem besinin artıları ve eksileri nelerdir... -Ankarada hayvanlar 12 ay boyunca dısarıda kalabılırmı yada uc tarafı kapalı bı yer yapmalımıyım -En ucuz besi hayvanını nerden temin ederim hangi pazardan hangi ilden alabilirim. -Acık besi hayvanına pancar posası verebilirmiyim. -Buyukbas hayvana toz samanmı yoksa balya samanımı verılmelı -Sanayi yemi kullanmamayı düşünüyorum sizce nasıl olur ( arpa kepek v.s ile beslemeyi düşünüyorum) -Sundurma alanında hayvan basına (2) m2 ustu kapalı altı beton ustu acık alanda (12) m2 toprak alan yeterlimi? -Son olarak da sizden uygulamaları gormem ıcın hali hazırda bulunan çifliklerinizden fotograf ve videolar göndermenizi istiyorum. fotograf ve video için mail adresim: [email]fmd_ticaret@hotmail.com[/email] HEPİNİZE ENGİN BİLGİLERİNİZDEN DOLAYI ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
AÇIK SİSTEM BESİCİLİK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt