PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
AÇIK SİSTEM BESİCİLİK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fmd_ticaret" data-source="post: 274941" data-attributes="member: 24791"><p><strong>Ynt: AÇIK SİSTEM BESİCİLİK</strong></p><p></p><p>usta ilgine cok tsk edıyorum inceledım yaptıgını gayat basarılı bı calısma yapmıssın benım baslamam zaten onumuzdekı yazı bulur sımdı hayvan almayı dusunmuyorum kurbandan sonra bakarım duruma gore belkıde onumuzdekı yaza kalır pekı ucuz ve saglıklı hayvanı nerden nasıl temınedebılırım bırde 50 hayvanı hıc padok yapmadan besı yapılabılırmı yanı ben 15 er 15 er bolmeyı dusunuyorum gerek varmı yokmu buna hayvanlar genelde aynı yas aralıgında olacak...et yapacam usta sütle uğraşamam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fmd_ticaret, post: 274941, member: 24791"] [b]Ynt: AÇIK SİSTEM BESİCİLİK[/b] usta ilgine cok tsk edıyorum inceledım yaptıgını gayat basarılı bı calısma yapmıssın benım baslamam zaten onumuzdekı yazı bulur sımdı hayvan almayı dusunmuyorum kurbandan sonra bakarım duruma gore belkıde onumuzdekı yaza kalır pekı ucuz ve saglıklı hayvanı nerden nasıl temınedebılırım bırde 50 hayvanı hıc padok yapmadan besı yapılabılırmı yanı ben 15 er 15 er bolmeyı dusunuyorum gerek varmı yokmu buna hayvanlar genelde aynı yas aralıgında olacak...et yapacam usta sütle uğraşamam [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
AÇIK SİSTEM BESİCİLİK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt