PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Açık Sistem Serbest Besicilik ve Rasyon
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ahmet yasar" data-source="post: 1010746" data-attributes="member: 61163"><p>Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim arkadaslar.</p><p> [MENTION=61226]Ozbek38[/MENTION] hocam biz babadan ciftci oldugumuz icin ekip bicmek cok kolay geliyor. Bir de bizde araziler genistir, 2000 donumluk arazi ekip bicerdik, araziyi bolusunce 400 donum kadar kaldi bana da. Yani 20-30 donumluk ekilisler bizim kulagimiza hobi gibi geliyor, bu noktada sikinti yok. Sut isi de besiden sonraki plan. Once besi ile hayvanlarla tanismak, rasyon isini iyice hazmetmek istiyorum. Besi icinse ben buzagidan baslamayi dusunuyorum cunku bildigimiz gibi dana fiyatlari ucmus durumda. Buzagilarla uzun donem besi yapmak kaba yem agirlikli olacagi icin hem daha risksiz geliyor bana hem de satin alma maaliyetinde avantaj sagliyor. Dediginiz gibi oyle hemen alayim da 3-5 ay besi yapip cok para kazanayim dusuncesinde digilim. Saglikli hayvanlar yetistirmek istiyorum, zaten bir is eger guzel yapilirsa para kazandirir. Goruslerinizi paylastiginiz icin cok tesekkur ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ahmet yasar, post: 1010746, member: 61163"] Verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim arkadaslar. [MENTION=61226]Ozbek38[/MENTION] hocam biz babadan ciftci oldugumuz icin ekip bicmek cok kolay geliyor. Bir de bizde araziler genistir, 2000 donumluk arazi ekip bicerdik, araziyi bolusunce 400 donum kadar kaldi bana da. Yani 20-30 donumluk ekilisler bizim kulagimiza hobi gibi geliyor, bu noktada sikinti yok. Sut isi de besiden sonraki plan. Once besi ile hayvanlarla tanismak, rasyon isini iyice hazmetmek istiyorum. Besi icinse ben buzagidan baslamayi dusunuyorum cunku bildigimiz gibi dana fiyatlari ucmus durumda. Buzagilarla uzun donem besi yapmak kaba yem agirlikli olacagi icin hem daha risksiz geliyor bana hem de satin alma maaliyetinde avantaj sagliyor. Dediginiz gibi oyle hemen alayim da 3-5 ay besi yapip cok para kazanayim dusuncesinde digilim. Saglikli hayvanlar yetistirmek istiyorum, zaten bir is eger guzel yapilirsa para kazandirir. Goruslerinizi paylastiginiz icin cok tesekkur ederim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Açık Sistem Serbest Besicilik ve Rasyon
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt