PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Acil pulluk önerileriniz lazım özellikle dane mısır yerleri için. 1) Otomatik mi profil şase mi 2) Aydın mı Alpler mi Ünlü mü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rifatdeveci42" data-source="post: 1359207" data-attributes="member: 86296"><p>Hocam ben gözümle gördüm taşsız sert tarlada taş varcasına kalkıp-kalkıp iniyor düz ayak bir işlem olması söz konusu bile olamıyor. Yağ basınçlı gazlı sistem yaylı pulluklar çıktı, yayın sertliğini ayarlayabiliyorsunuz yani taşsız tarlada profil kıvamında; taşlı tarlada esnek. Alpler ünlü gibi gömemez hocam. alplerin modası geçti. Bizde 2012 profil alpler de var yeni çıkanlarıyla birebir aynı ar-ge diye bir şey yok alplerde, güzel mazot yaktırır. Dönerlide ünlüden başka seçenek yokta eksantirikte olsa, profilde olsa ünlüden başkası alınmamalı. Ama 2-3 lira pahalı diye almam derseniz sizin bileceğiniz iş haklısınız kendinizce. (Mısır yerinde hiç tıkama yapmasın istiyorsanız 100 ara almalısınız. Çevremde 14” 95 ara kullananlar tıkama yaptığını söylüyorlar)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rifatdeveci42, post: 1359207, member: 86296"] Hocam ben gözümle gördüm taşsız sert tarlada taş varcasına kalkıp-kalkıp iniyor düz ayak bir işlem olması söz konusu bile olamıyor. Yağ basınçlı gazlı sistem yaylı pulluklar çıktı, yayın sertliğini ayarlayabiliyorsunuz yani taşsız tarlada profil kıvamında; taşlı tarlada esnek. Alpler ünlü gibi gömemez hocam. alplerin modası geçti. Bizde 2012 profil alpler de var yeni çıkanlarıyla birebir aynı ar-ge diye bir şey yok alplerde, güzel mazot yaktırır. Dönerlide ünlüden başka seçenek yokta eksantirikte olsa, profilde olsa ünlüden başkası alınmamalı. Ama 2-3 lira pahalı diye almam derseniz sizin bileceğiniz iş haklısınız kendinizce. (Mısır yerinde hiç tıkama yapmasın istiyorsanız 100 ara almalısınız. Çevremde 14” 95 ara kullananlar tıkama yaptığını söylüyorlar) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
Acil pulluk önerileriniz lazım özellikle dane mısır yerleri için. 1) Otomatik mi profil şase mi 2) Aydın mı Alpler mi Ünlü mü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt