PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ACİL YARDIM NH TD90D almaya karar verdik bazı sorular için yardım lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftçi sam" data-source="post: 1068248" data-attributes="member: 75144"><p>Arkadaşlar abiler selamlar hayırlısı ise cuma günü nh TD90 D blumaster için pazarlık yapmaya başlıcaz. Düşüncemiz 98 model Mf 265s 5000 saatte olan traktörü takası verip biraz peşinat ile ziraat bankası kredisi ile alım yapmak...</p><p></p><p>Her yıl yaklaşık 250 dekar kuru tarımla uğraşan buğday arpa dışında ekiliş yapmayan biri olarak TD90D sanırım işimizi görecektir diye düşündük. Sizinde bu konuda yorumlarınızı almak isterim.</p><p></p><p>Ailem eskişehir de çiftçilikle uğraşmakta ben Afyon da çalışıyorum. Bu hafta sonu Afyon nh bayisi traktör alımında bölgecilik olduğunu kendi bölgemizden yani eskişehir bayisinden almamız gerektiğini belirtti. Bu doğrumudur. Başka bir ildeki nh bayisinden alım yapılamaz mı?</p><p></p><p>Ayrıca TD90D için en çok yağ keçesinden yağ akıtma olayını sorunca, evet bu konuda kronik bir problem oluyor ancak servis sorunu gideriyor, çok maliyetli değil diye cevap aldım. Bazı traktörlerde bu sorun yaşandığını biraz şans işi olduğunu belirtti. Bu sorunu yaşayan TD90D kullanıcısı arkadaş var mı soruna karşılık ne yaptı acaba.</p><p></p><p>Ayrıca ilk çalıştırmada kara duman sorunu bu Modelde var mı</p><p></p><p>Son soru olarak bu traktör için en uygun pulluk ve teker çapı nedir acaba çünkü şuanki pulluk değişecek elimizde 14 lü 3 lü turan pulluk var. 16 inç 4 lü ünlü düşünüyoruz ancak teker çapı ve pulluk için ne tavsiye edersiniz.</p><p></p><p> Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler </p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftçi sam, post: 1068248, member: 75144"] Arkadaşlar abiler selamlar hayırlısı ise cuma günü nh TD90 D blumaster için pazarlık yapmaya başlıcaz. Düşüncemiz 98 model Mf 265s 5000 saatte olan traktörü takası verip biraz peşinat ile ziraat bankası kredisi ile alım yapmak... Her yıl yaklaşık 250 dekar kuru tarımla uğraşan buğday arpa dışında ekiliş yapmayan biri olarak TD90D sanırım işimizi görecektir diye düşündük. Sizinde bu konuda yorumlarınızı almak isterim. Ailem eskişehir de çiftçilikle uğraşmakta ben Afyon da çalışıyorum. Bu hafta sonu Afyon nh bayisi traktör alımında bölgecilik olduğunu kendi bölgemizden yani eskişehir bayisinden almamız gerektiğini belirtti. Bu doğrumudur. Başka bir ildeki nh bayisinden alım yapılamaz mı? Ayrıca TD90D için en çok yağ keçesinden yağ akıtma olayını sorunca, evet bu konuda kronik bir problem oluyor ancak servis sorunu gideriyor, çok maliyetli değil diye cevap aldım. Bazı traktörlerde bu sorun yaşandığını biraz şans işi olduğunu belirtti. Bu sorunu yaşayan TD90D kullanıcısı arkadaş var mı soruna karşılık ne yaptı acaba. Ayrıca ilk çalıştırmada kara duman sorunu bu Modelde var mı Son soru olarak bu traktör için en uygun pulluk ve teker çapı nedir acaba çünkü şuanki pulluk değişecek elimizde 14 lü 3 lü turan pulluk var. 16 inç 4 lü ünlü düşünüyoruz ancak teker çapı ve pulluk için ne tavsiye edersiniz. Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ACİL YARDIM NH TD90D almaya karar verdik bazı sorular için yardım lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt