PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
ACİL YARDIM TECRÜBELİ ARKADAŞLARDAN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="AHBAG" data-source="post: 1109731" data-attributes="member: 43734"><p>kardeş ne demek istediğini tam olarak anlayamadım ben zaten bu işi bilmiyorum kime nasıl yardımcı olacam 2012 de üye oldum bi başlık açtım süt inekçiliğ karlı mı diye bi projem vardı onu anlattım herkes olmaz da olmaz diye tutturdu o başlığa bakarsan ne demek istediğimi anlarsın şimdi iki inekle cesaretimi topladım bismillah dedim başladım yine bişeyler öğrenebilmek danışabilmek için bu siteye girdim gördüm ki sitedekiler hala aynı kafada belli ki kendilerinen başka hiç kimsenin bu işi yapmasını istemiyorlar ben de bundan sonra bu işi yapacaklara şiddetle bu işii tavsiye edicem inşallah çünkü iki kötü inekle bile para kazanabileceğimin ışığını gördüm çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bu işi 40 yaşından sonra yapmak inşallah bana nasip oldu diğerlerinede nasip etsin Allahım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AHBAG, post: 1109731, member: 43734"] kardeş ne demek istediğini tam olarak anlayamadım ben zaten bu işi bilmiyorum kime nasıl yardımcı olacam 2012 de üye oldum bi başlık açtım süt inekçiliğ karlı mı diye bi projem vardı onu anlattım herkes olmaz da olmaz diye tutturdu o başlığa bakarsan ne demek istediğimi anlarsın şimdi iki inekle cesaretimi topladım bismillah dedim başladım yine bişeyler öğrenebilmek danışabilmek için bu siteye girdim gördüm ki sitedekiler hala aynı kafada belli ki kendilerinen başka hiç kimsenin bu işi yapmasını istemiyorlar ben de bundan sonra bu işi yapacaklara şiddetle bu işii tavsiye edicem inşallah çünkü iki kötü inekle bile para kazanabileceğimin ışığını gördüm çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bu işi 40 yaşından sonra yapmak inşallah bana nasip oldu diğerlerinede nasip etsin Allahım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
ACİL YARDIM TECRÜBELİ ARKADAŞLARDAN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt