PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Acil yardım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSMAİL TUTAR" data-source="post: 1180711" data-attributes="member: 56055"><p>Hayırlı olsun Ersen abi, geyikle inatlaşmadan yol vermek doğru karar bence de.</p><p></p><p>Verdiğin listeye göre şöyle bir sıralama yaparsam kannatimce.</p><p></p><p>Tümosan, her ne kadar çekişi iyi olsa da orta vadede arıza yapmaz diye bir garanti yok, önceki sahibi hor kullandıyda bir de. İlk sahibi olup hoş tutsan motoru Tümosan da güzel olurdu.</p><p></p><p>Erkuntlar güzel bence de. Fakat hangisi bir numara olur listede kişiye göre değişir. ZF şanzımanlı 3 silindir lüks serisi güzel fakat ben 4 silindir motora binmek istiyorum, klasik 12 vites yeterli bana diyorsan -ki ben o kannatteyim- bence 80.4 birinci sırada o listede.</p><p> [MENTION=74936]Gürcan Koç[/MENTION] ta güzel yorumlamış durumu iyi durumda bir TD de süper olur. Fazla alternatif bahsetmek istemiyorum konu çorba olmasın diye.</p><p></p><p>Bahsedilen traktörlerin hiçbirinin fiyatını yada bakım durumunu bilmiyorum, ezbere dayalı yorum yaptım. Bazı kriterler listeyi değiştirebilir tabikide.</p><p></p><p>Şimdiden hayırlı olsun bence.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSMAİL TUTAR, post: 1180711, member: 56055"] Hayırlı olsun Ersen abi, geyikle inatlaşmadan yol vermek doğru karar bence de. Verdiğin listeye göre şöyle bir sıralama yaparsam kannatimce. Tümosan, her ne kadar çekişi iyi olsa da orta vadede arıza yapmaz diye bir garanti yok, önceki sahibi hor kullandıyda bir de. İlk sahibi olup hoş tutsan motoru Tümosan da güzel olurdu. Erkuntlar güzel bence de. Fakat hangisi bir numara olur listede kişiye göre değişir. ZF şanzımanlı 3 silindir lüks serisi güzel fakat ben 4 silindir motora binmek istiyorum, klasik 12 vites yeterli bana diyorsan -ki ben o kannatteyim- bence 80.4 birinci sırada o listede. [MENTION=74936]Gürcan Koç[/MENTION] ta güzel yorumlamış durumu iyi durumda bir TD de süper olur. Fazla alternatif bahsetmek istemiyorum konu çorba olmasın diye. Bahsedilen traktörlerin hiçbirinin fiyatını yada bakım durumunu bilmiyorum, ezbere dayalı yorum yaptım. Bazı kriterler listeyi değiştirebilir tabikide. Şimdiden hayırlı olsun bence. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
Acil yardım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt