PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Claas
Videolar (Alıntılar)
Adamlar 1936 da biçer döver yapmış..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="n_cebeci" data-source="post: 480883" data-attributes="member: 20991"><p><strong>Ynt: Adamlar 1936 da biçer döver yapmış..</strong></p><p></p><p>Çok güzel bir konu kaliteli bir sohbet ortamı. Ya kapatılan uçak fabrkalarına ne demeli? O zaman Fransa ile beraber A Clas uçak yapablen ender ülkelerden biriyiz. Gelin görün ki burda da a, oyunlar oynanmamış. Kapattırmışlar fabrikayı.</p><p>Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır.</p><p>Akifin bu sözünü kulağımızdan çıkarmamamız lazım.</p><p>Vatana nasıl sahip çıkarız?</p><p>Herkes kendi işini en iyi bir şekilde yaparak, enerjisini Traktör çekiştirerek değil, acaba ben neyi nasıl daha iyi yaparım diye kafa yorarak, çalışarak onların yaptıklarının en son modelini alarak değil, onların senin yaptıklarını almaları ile olur. </p><p>Kafa bulan değil, kafa yoran. Satın alan değil, satan. Tüketen değil, üreten olmakla bu vatana sahip çıkılacağını unutmamamız gerekir diye düşünüyorum. </p><p>Sevgilerimle şen ve sen kalın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="n_cebeci, post: 480883, member: 20991"] [b]Ynt: Adamlar 1936 da biçer döver yapmış..[/b] Çok güzel bir konu kaliteli bir sohbet ortamı. Ya kapatılan uçak fabrkalarına ne demeli? O zaman Fransa ile beraber A Clas uçak yapablen ender ülkelerden biriyiz. Gelin görün ki burda da a, oyunlar oynanmamış. Kapattırmışlar fabrikayı. Sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır. Akifin bu sözünü kulağımızdan çıkarmamamız lazım. Vatana nasıl sahip çıkarız? Herkes kendi işini en iyi bir şekilde yaparak, enerjisini Traktör çekiştirerek değil, acaba ben neyi nasıl daha iyi yaparım diye kafa yorarak, çalışarak onların yaptıklarının en son modelini alarak değil, onların senin yaptıklarını almaları ile olur. Kafa bulan değil, kafa yoran. Satın alan değil, satan. Tüketen değil, üreten olmakla bu vatana sahip çıkılacağını unutmamamız gerekir diye düşünüyorum. Sevgilerimle şen ve sen kalın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Claas
Videolar (Alıntılar)
Adamlar 1936 da biçer döver yapmış..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt