PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Adanada danelik mısır fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="shorlandcı" data-source="post: 975467" data-attributes="member: 24685"><p><strong>Ynt: Adanada danelik mısır fiyatları</strong></p><p></p><p>arkadaşlar hasatlar 10 gün önce başladı ve tam gaz başladı şuan kamyon sıkıntısı var fabrikalarda fiyata gelirsek tmo ayın 1 de açıklama yapacağı için tüccarın kucağına oturmuş durumdayız şuan peşin geçenseneki fiyat olan 640 a satıyoruz ofisin 740 açıklanması bekleniyor olsa bile tmo ya giren mısırın bana göre sadece en fazla yüzde 5 i çiftçinin kalan 95 ise tüccarındır tarım bakanı sevinsin şaka gibi fiyat açıklanana kadar tarlada mısır kalmıyacak gelelim verime genel olarak geçen senenin altında ama 1600 1700 duyuyoruz ben bir parça dekalb 6590 biçtim 1630 kğ verdi </p><p>saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="shorlandcı, post: 975467, member: 24685"] [b]Ynt: Adanada danelik mısır fiyatları[/b] arkadaşlar hasatlar 10 gün önce başladı ve tam gaz başladı şuan kamyon sıkıntısı var fabrikalarda fiyata gelirsek tmo ayın 1 de açıklama yapacağı için tüccarın kucağına oturmuş durumdayız şuan peşin geçenseneki fiyat olan 640 a satıyoruz ofisin 740 açıklanması bekleniyor olsa bile tmo ya giren mısırın bana göre sadece en fazla yüzde 5 i çiftçinin kalan 95 ise tüccarındır tarım bakanı sevinsin şaka gibi fiyat açıklanana kadar tarlada mısır kalmıyacak gelelim verime genel olarak geçen senenin altında ama 1600 1700 duyuyoruz ben bir parça dekalb 6590 biçtim 1630 kğ verdi saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Adanada danelik mısır fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt