PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Adanalı arkadaşlar yardım lazım(kubilay07)...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ydincbayram" data-source="post: 989822" data-attributes="member: 6949"><p><strong>Ynt: Adanalı arkadaşlar yardım lazım(kubilay07)...</strong></p><p></p><p>Chewrole dedinmi benim aklima impala modelleri geliyor ama onlarda bir acaipti kardesim. </p><p>Bizde anlatilir bazen abartilu bir hikaye vardir. Bizim chevrole sahibi kahveye geliyor sert frenle duruyor iniyor ve kahvesini iciyor ve arabaya tekrar binecekken bakiyorki araba hala sert frenin etkisinden sallaniyormus amortisorler o derece yani.. Breh breh yalanun kuyruklusu ama anlatilir ve gulunur hala bu muhabbete ara sira..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ydincbayram, post: 989822, member: 6949"] [b]Ynt: Adanalı arkadaşlar yardım lazım(kubilay07)...[/b] Chewrole dedinmi benim aklima impala modelleri geliyor ama onlarda bir acaipti kardesim. Bizde anlatilir bazen abartilu bir hikaye vardir. Bizim chevrole sahibi kahveye geliyor sert frenle duruyor iniyor ve kahvesini iciyor ve arabaya tekrar binecekken bakiyorki araba hala sert frenin etkisinden sallaniyormus amortisorler o derece yani.. Breh breh yalanun kuyruklusu ama anlatilir ve gulunur hala bu muhabbete ara sira.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Adanalı arkadaşlar yardım lazım(kubilay07)...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt