PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
AGCO Corp. (Küresel Traktör Üreticisi Şirket)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ParaMiliter" data-source="post: 801189" data-attributes="member: 53417"><p>mesaj sayım yeterli değilmiş, link paylaşamıyorum.</p><p>AGCO Corp. diye aratabilirsiniz.</p><p>AGCO Corp. (şirketi) dünyanın tamamına yayılmış bir şirket.</p><p>ve bu şirketin sahip olduğu traktör markaları;</p><p></p><p>1- Challenger</p><p>2- Fendt</p><p>3- Massey Ferguson</p><p>4- Valtra</p><p></p><p>gördüğünüz gibi dünyanın en güçlü, sağlam ve kaliteli markalarının sahibi bu şirket.</p><p></p><p>benim bildiğim Valtra Finlandiya markası AGCO şirketi bu Valtra şirketini ne zaman almış, hangi motoru kullanıyor bilmiyorum.</p><p>(büyük ihtimalle Perkins motor, MF ' de kullanılan. çünkü Hattat traktörlerini de üretem Hattat Holding aynı zamanta Valtra ' nın Türkiye üreticisi. Hattat ' ta Perkins motor var, Valtra ' da da aynı motor olma ihtimali yüksek.)</p><p></p><p>Fendt marka traktörlerde ise sanırım SISU marka motor kullanılıyor, aynı motor Challenger marka traktör ve greyderlerde de kullanılıyor... gücü burdan geliyor galiba.</p><p></p><p>AGCO şirketinin bu markaların sahibi olduğunu öğrenince baya şaşırdım...</p><p></p><p>yanlışlık varsa düzeltin, bilgi varsa paylaşın...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ParaMiliter, post: 801189, member: 53417"] mesaj sayım yeterli değilmiş, link paylaşamıyorum. AGCO Corp. diye aratabilirsiniz. AGCO Corp. (şirketi) dünyanın tamamına yayılmış bir şirket. ve bu şirketin sahip olduğu traktör markaları; 1- Challenger 2- Fendt 3- Massey Ferguson 4- Valtra gördüğünüz gibi dünyanın en güçlü, sağlam ve kaliteli markalarının sahibi bu şirket. benim bildiğim Valtra Finlandiya markası AGCO şirketi bu Valtra şirketini ne zaman almış, hangi motoru kullanıyor bilmiyorum. (büyük ihtimalle Perkins motor, MF ' de kullanılan. çünkü Hattat traktörlerini de üretem Hattat Holding aynı zamanta Valtra ' nın Türkiye üreticisi. Hattat ' ta Perkins motor var, Valtra ' da da aynı motor olma ihtimali yüksek.) Fendt marka traktörlerde ise sanırım SISU marka motor kullanılıyor, aynı motor Challenger marka traktör ve greyderlerde de kullanılıyor... gücü burdan geliyor galiba. AGCO şirketinin bu markaların sahibi olduğunu öğrenince baya şaşırdım... yanlışlık varsa düzeltin, bilgi varsa paylaşın... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
AGCO Corp. (Küresel Traktör Üreticisi Şirket)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt