PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Agco, LAVERDA ile liderliği hedefliyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="djzeus" data-source="post: 569141" data-attributes="member: 14865"><p><strong>Ynt: Agco, LAVERDA ile liderliği hedefliyor</strong></p><p></p><p>agco inşallah daha güzel şeyler yapar türkiyede özellikle 5400 serisi çoğu kişiye uygun ama ufak serilerinde perkins motor kullanması benim gibi çoğu kişi almıyor motorunu beğenmiyorum benim amcam aldı 5480 çok iyi makina özellikle aldı perkins motor değil diye bende 2009 ' da jd 6430 premıum aldım ne olursa olsun ithal olsun abi bir kere alıyorum en iyisini alırım kalitelisini kullanırım birazda milletimiz ithal traktörlere ön yargılı davranıyor öyle düşünmeseler o zaman agco türkiyede dahada büyüyecek ithal olunca hemen parçası yok oluyor ben jd ' yi aldığımda çektim dükyana geldiler bakıyorlar hemen başladı herkes bunların parçaları yok diye bu kadar geri bir düşünce olmaz bende dedim çok zor sanki alırım aynısından bir tane daha bu traktörden parçalarım onu onun parçalarını buna takarım bozulduğunda... ben zaten sende ilaç gübre tırmıkta 500 saat yapıyorum angarya işlerde yerli alalım sanayiden çıkmayalım iyi çalıştırıyoruz traktörleri var şimdi td100 bende jd ' nin yanında bayi tanıdık diye ilk çıktıklarında aldık ucuz sattı diye onuda çektim bu sabah dükyana satıcam satayım bir an önce burda fuara yetişirsek yine jd premıum modellerden alıcam 1 tane daha ben uğraşamam öyle abi yerli traktörlerin hiçbiriyle...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="djzeus, post: 569141, member: 14865"] [b]Ynt: Agco, LAVERDA ile liderliği hedefliyor[/b] agco inşallah daha güzel şeyler yapar türkiyede özellikle 5400 serisi çoğu kişiye uygun ama ufak serilerinde perkins motor kullanması benim gibi çoğu kişi almıyor motorunu beğenmiyorum benim amcam aldı 5480 çok iyi makina özellikle aldı perkins motor değil diye bende 2009 ' da jd 6430 premıum aldım ne olursa olsun ithal olsun abi bir kere alıyorum en iyisini alırım kalitelisini kullanırım birazda milletimiz ithal traktörlere ön yargılı davranıyor öyle düşünmeseler o zaman agco türkiyede dahada büyüyecek ithal olunca hemen parçası yok oluyor ben jd ' yi aldığımda çektim dükyana geldiler bakıyorlar hemen başladı herkes bunların parçaları yok diye bu kadar geri bir düşünce olmaz bende dedim çok zor sanki alırım aynısından bir tane daha bu traktörden parçalarım onu onun parçalarını buna takarım bozulduğunda... ben zaten sende ilaç gübre tırmıkta 500 saat yapıyorum angarya işlerde yerli alalım sanayiden çıkmayalım iyi çalıştırıyoruz traktörleri var şimdi td100 bende jd ' nin yanında bayi tanıdık diye ilk çıktıklarında aldık ucuz sattı diye onuda çektim bu sabah dükyana satıcam satayım bir an önce burda fuara yetişirsek yine jd premıum modellerden alıcam 1 tane daha ben uğraşamam öyle abi yerli traktörlerin hiçbiriyle... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
McCormick
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Agco, LAVERDA ile liderliği hedefliyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt