PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Agrar Simulator
Genel
Agrar simulator 2011 patch v1103
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="elturco" data-source="post: 295827" data-attributes="member: 6952"><p>[size=14pt]<span style="color: red"><a href="http://www.filefront.com/17725344/agrar_simulator_2011_patch_v1103.zip/" target="_blank">http://www.filefront.com/17725344/agrar_simulator_2011_patch_v1103.zip/</a></span>[/size]</p><p></p><p>Yama 30/12/2010 tarihli olup almanca ve İng. <span style="color: red">(AMA cd key istiyor ,Onlarda uyandı ) seriyi bekliyorum..Aksi takdirde eski keyler olmuyor</span></p><p></p><p>Dosya boyut: 188 MB</p><p></p><p></p><p>Yamanın getirdiği özellikler:</p><p></p><p>Almanca dilinden Türkçe diline çeviri</p><p>Oyun Motoru</p><p></p><p>- Bellek kullanımı azalır</p><p>- Yardım düzgün görüntülenir</p><p>- Ekran x sadece 1 kaydedilir</p><p>- 3D Enginge böylece çok daha ağır, daha iyi FPS revize</p><p>- Geliştirilmiş çoklu çekirdek desteği</p><p>- Gelişmiş grafik seçenekleri (kapalı şerit gibi)</p><p>- Kaldırılan kılavuzları gölge etkinleştirmek</p><p>- Yeni bir oyuna başladık sonra öğeleri Flashing</p><p>- Yardımcı doğru durumunu göstermek için</p><p></p><p>Yardımcı</p><p></p><p>- Makineleri uzak yardımcı dan garaj iade edilir mi</p><p>- Yardımcı artık tüm ışıklar kullanabilirsiniz</p><p>- Yardımcı ve şu anda sahip ses hep duyulur</p><p>- Yakıt fiyatları Yardımcıları için ayarlanır</p><p>- Komşu ülkeler yardımcı Sabit sorunlar</p><p>- AI helper / dahili failsafe gelişmiş</p><p>- Ultra Sprey 4 ve 9 yardımcı ile kullanılabilir</p><p></p><p>Makineleri</p><p></p><p>- Flip-sadece onlar kaldırdı zaman döndürülebilir pulluk</p><p>- Vario siparişi daha römork üzerine yerleştirmek için artar</p><p>- Vario nedenle toprağa adapte olup, Kontur-otomatik var</p><p>- Conspeed salyangoz şimdi doğru dönüş var</p><p>- Ultrapray 4 büyük garaj ile herhangi bir sorun bulunmuyor</p><p>- Birçok uzantıları şimdi sadece taşıma modunda geçmeden çıkardı olabilir</p><p>- Yeni makine sesleri</p><p>- Yanlış uyarı işaretleri Vonrich1900 üzerinde</p><p>Axos ve Axion yanlış maksimum hızı satın alındıktan sonra düzeltilmiş -</p><p>- Ulasoft 6 pan bulunduğu</p><p>- Makinelerin Düzeltilmiş tüketim</p><p>- Geliştirilmiş maksimum direksiyon</p><p></p><p>Oyun</p><p></p><p>- Dahil olmak üzere satışı Fiyat listeleri, çalışırken yardımcıları</p><p>- Çeviriler ekledi</p><p>- Düzeltilmiş sembolleri harita üzerinde</p><p>- Sabit Cisimler Alım-Satım</p><p>- Sürdürme sonra garaj açılıyor</p><p>- 2 gün biri yine doğru kutuyu sipariş edebilirsiniz hasat sonrası</p><p>- Sabit yanlış alan sıfırlar hasat sonrası</p><p>- Alanlar kaydetmek korunur</p><p>- Satın alanlar artık düzgün görüntülenir</p><p>- Düzeltilmiş tane verimleri</p><p>- Arpa renk düzeltilmiş...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elturco, post: 295827, member: 6952"] [size=14pt][color=red][url=http://www.filefront.com/17725344/agrar_simulator_2011_patch_v1103.zip/]http://www.filefront.com/17725344/agrar_simulator_2011_patch_v1103.zip/[/url][/color][/size] Yama 30/12/2010 tarihli olup almanca ve İng. [color=red](AMA cd key istiyor ,Onlarda uyandı ) seriyi bekliyorum..Aksi takdirde eski keyler olmuyor[/color] Dosya boyut: 188 MB Yamanın getirdiği özellikler: Almanca dilinden Türkçe diline çeviri Oyun Motoru - Bellek kullanımı azalır - Yardım düzgün görüntülenir - Ekran x sadece 1 kaydedilir - 3D Enginge böylece çok daha ağır, daha iyi FPS revize - Geliştirilmiş çoklu çekirdek desteği - Gelişmiş grafik seçenekleri (kapalı şerit gibi) - Kaldırılan kılavuzları gölge etkinleştirmek - Yeni bir oyuna başladık sonra öğeleri Flashing - Yardımcı doğru durumunu göstermek için Yardımcı - Makineleri uzak yardımcı dan garaj iade edilir mi - Yardımcı artık tüm ışıklar kullanabilirsiniz - Yardımcı ve şu anda sahip ses hep duyulur - Yakıt fiyatları Yardımcıları için ayarlanır - Komşu ülkeler yardımcı Sabit sorunlar - AI helper / dahili failsafe gelişmiş - Ultra Sprey 4 ve 9 yardımcı ile kullanılabilir Makineleri - Flip-sadece onlar kaldırdı zaman döndürülebilir pulluk - Vario siparişi daha römork üzerine yerleştirmek için artar - Vario nedenle toprağa adapte olup, Kontur-otomatik var - Conspeed salyangoz şimdi doğru dönüş var - Ultrapray 4 büyük garaj ile herhangi bir sorun bulunmuyor - Birçok uzantıları şimdi sadece taşıma modunda geçmeden çıkardı olabilir - Yeni makine sesleri - Yanlış uyarı işaretleri Vonrich1900 üzerinde Axos ve Axion yanlış maksimum hızı satın alındıktan sonra düzeltilmiş - - Ulasoft 6 pan bulunduğu - Makinelerin Düzeltilmiş tüketim - Geliştirilmiş maksimum direksiyon Oyun - Dahil olmak üzere satışı Fiyat listeleri, çalışırken yardımcıları - Çeviriler ekledi - Düzeltilmiş sembolleri harita üzerinde - Sabit Cisimler Alım-Satım - Sürdürme sonra garaj açılıyor - 2 gün biri yine doğru kutuyu sipariş edebilirsiniz hasat sonrası - Sabit yanlış alan sıfırlar hasat sonrası - Alanlar kaydetmek korunur - Satın alanlar artık düzgün görüntülenir - Düzeltilmiş tane verimleri - Arpa renk düzeltilmiş... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Agrar Simulator
Genel
Agrar simulator 2011 patch v1103
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt