PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Agrar Simulator
Sorular - Sorunlar
agrar simulator kasma sorununa çözüm bulanlar buraya
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="21_ugr_06" data-source="post: 358881" data-attributes="member: 29293"><p><strong>Ynt: agrar simulator kasma sorununa çözüm bulanlar buraya</strong></p><p></p><p> ben buldum full +fullde win 7 sisteminde oynuyorum yardımcı olan olursa tüm desteklerimi saglarım bu oyun için + multi oynamak isteyen kardeşlere bi çagrım var turkeserver diye acıyom 19-00 saatleri arası gelin ekelim biçelim ama v1.4 patch yükleyin bunuda oyunun kendiotomatik yapsın sonra keyi girip vereceğim ayarları uygulayın tamamdır + zırt bırt alet kaybolmaları nı exe içinde bi prg saglıyo onuda çözdüm ve giderilmesi çok kolay tam anlamıyla paralı ve kaçak(crackli)kullanıcı dostu oyun farming simulator 2011 deki gibi multi için para istemiyo ve daha hızlı oynanıyor (win7 farkı olabilir) UCM_21_DEVİL FARKIYLA ARZ EDERİM şyt-*-sa</p><p>+REP</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="21_ugr_06, post: 358881, member: 29293"] [b]Ynt: agrar simulator kasma sorununa çözüm bulanlar buraya[/b] ben buldum full +fullde win 7 sisteminde oynuyorum yardımcı olan olursa tüm desteklerimi saglarım bu oyun için + multi oynamak isteyen kardeşlere bi çagrım var turkeserver diye acıyom 19-00 saatleri arası gelin ekelim biçelim ama v1.4 patch yükleyin bunuda oyunun kendiotomatik yapsın sonra keyi girip vereceğim ayarları uygulayın tamamdır + zırt bırt alet kaybolmaları nı exe içinde bi prg saglıyo onuda çözdüm ve giderilmesi çok kolay tam anlamıyla paralı ve kaçak(crackli)kullanıcı dostu oyun farming simulator 2011 deki gibi multi için para istemiyo ve daha hızlı oynanıyor (win7 farkı olabilir) UCM_21_DEVİL FARKIYLA ARZ EDERİM şyt-*-sa +REP [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Oyunları
Agrar Simulator
Sorular - Sorunlar
agrar simulator kasma sorununa çözüm bulanlar buraya
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt